Çözüldü Arena Kite Atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öncelikle selamın aleyküm beyler bi sorunum vardı başka kişilerde varmı merak etmiyor değilim bu arena modunda ne kite atıyor ne dodge atıyor f5 vesayre basıyorum ancak düzelme gibi şeyler olmuyor birisi şu konuya açıklık getirebilir mi bi tek bende mi dodge falan atmıyor acaba mal gibi adamların üstüne yürüyerek vuruyor :D 0 dodge 0 kite help pls

Çözüm
Söylediğim gibi, bir kere round başında basar isen calismakta. Gecici bir mod oldugu icin pek üstüne düsülmedi, arada sirada sikintilar yasaniyor tabii ancak soyledigin gibi evade kısmında sampiyonların gozukmeme durumu dogru degil, gayet de o tur karsinda kim var ise gozukmekte. Bazı karakterlerde de kombo atmama olayi var haklisin, Blitzcrank'ta mesela. Ancak yine soyluyorum kendim de oynadigim icin saydığın karakterlerden Zed hariç hepsi gayet iyi calismakta. Zed'i de denemedigim icin bir sey soyleyemiyorum. Ekstra olarak soyleyebilecegim bir sey yok, konuyu kilitliyorum.
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hocam configlerinde problem vardır muhtemelen, birde hangi karakter ile deniyorsun ?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
F5 tusuna birden fazla kere basinca tamamen bozuluyor arena modunda. Gecici bir mod oldugu icin ustune cok dusulmedi ancak F5 tusuna dogru yerlerde birer kere basarsan sıkıntısız calismakta.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
F5 tusuna birden fazla kere basinca tamamen bozuluyor arena modunda. Gecici bir mod oldugu icin ustune cok dusulmedi ancak F5 tusuna dogru yerlerde birer kere basarsan sıkıntısız calismakta.
dostum her raund basılması lazım değilmi evade kısmında şampiyonlar bile gözükmüyor adam akıllı :D
Post automatically merged:

hocam configlerinde problem vardır muhtemelen, birde hangi karakter ile deniyorsun ?
şuana kadar zed yasuo yone luci gibi karakterler oynadım arenada ama configle alakalı da değil adc ve pudd denedim ancak 2 sinde de adam akıllı calısmıyor dodge konusunda

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Söylediğim gibi, bir kere round başında basar isen calismakta. Gecici bir mod oldugu icin pek üstüne düsülmedi, arada sirada sikintilar yasaniyor tabii ancak soyledigin gibi evade kısmında sampiyonların gozukmeme durumu dogru degil, gayet de o tur karsinda kim var ise gozukmekte. Bazı karakterlerde de kombo atmama olayi var haklisin, Blitzcrank'ta mesela. Ancak yine soyluyorum kendim de oynadigim icin saydığın karakterlerden Zed hariç hepsi gayet iyi calismakta. Zed'i de denemedigim icin bir sey soyleyemiyorum. Ekstra olarak soyleyebilecegim bir sey yok, konuyu kilitliyorum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...