Arka planda çalışan macronun ücreti ne kadar olmalı

Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi uygulama yaptım siz başka oyun oynarken arka planda çalışan uygulamalarınızı yöneten bir macro programı hareketi kaydediyorsunuz hangi uygulamada çalışmasını istiyorsanız işaretliyorsunuz sizin yerinize arka planda çalışıyor böyle bir programın ücreti ne kadar olmalı

Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
benzer ürünlerin piyasa değerine bakıp fiyat verebilirsin fakat çıkardığın bir ürüne fiyat belirleyemiyor fiyat arayışına giriyorsan bir şey vardır o üründe. Ücretsiz vermen daha iyi olacaktır. Hem ne işlev gördüğünü daha detaylandırırsan fiyat vermen konusunda da yardımcı olabiliriz. Kabataslak anlattığına göre bir fiyata ihtiyacı yok. Kısa bir araştırmada aynısının ücretsiz versiyonu bulunabilecek bir şey veyahut yapılması kolay olan bir şey.
Kendim için yaptım oyunlarda oto farma koyuyorum arka planda onlar çalışırken ben başka oyunlara bkabiliyorum veya başka uygulamalarda oyun farmlarından güzel getirisi oluyor özellikle roblox

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani aynı işlevi görev güvenilir ürünler varken kimse para vermez örnek Tinytask