Arka planda pencere açınca monitörde leke oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arka planda pencere açınca bu tarz lekeler oluşuyor. Oyun oynarken olmuyor. Yazılımsal bir sorun ancak anlamadım.

1670139942234.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
O sorun bizim arkadaştada vardı alt+tab yapınca ekranda bulanıklılıklar oluyodu ekran kartından oludğunu düşündüm ve doğruymuş seninde ekran kartında sorun olabilir.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ekranla ilgili bir sorun değil gibi bilgisayarcıya götür ekranı olmazsa ekran kartında bir sıkıntı vardır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Şuanlık Çözüm . Görüntü bağdaştırıcıdan intel işlemciyi devre dışı bıraktım. Ekran kartı aktif , sorun yok, İntel işlemciyi devreye alınca resimdeki görüntü oluşuyor.
İntel işlemcilerde şöyle bir olay var oyun vb zorlayıcı aktiviteler dışında bilgisayar intel işlemcinin chipset ekran kartını kullanır. İntel hd bilmem kaç falan olur. Onu devre dışı bıraktığın zaman kendi ekran kartına geçer sistem otomatik. Bu ekran kartını durduk yere yormamak için yaptığı birşey işlemci üreticilerinin. Ama sorun çözüldüyse bu şekilde devam edebilirsin. Muhtemelenen işlemcinin ekran kartı chipsetinde problem oluşmuş.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Görüntü bağdaştırıcıdan, intel grafik güncellemesini kaldırdım. Düzeldi. İntel grafik driver kurunca resimdeki gbi eski haline dönüyor. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...