lol yerine valorant olsaydı iyi olurduSelamlar Discordda Takılıyordum Bazı Çıkarcı Arkadaşlar Vardı Artık Yok :d
-
Adam gibi kötü günde iyi günde dost olacak kişiler arıyorum takılalım oyun oynuyalım anime film izleriz
-
Açıkda okuyorum nerdeyse gün boyu aktifim lol dışında çoğu oyunu oynarım
-
yaş 19 çıkar için takılmıcak kral adamlar yorumlarda sevdiği oyunları yazsın kendini belli etsin
evet var rise of nations oynuyorum hattaXbox game passin varsa ordaki coop oyunları oynadığımız bir ekibimiz var. Dahil olabilirsin istersen.
lolculer gelmesin demedim lole girmek istemediğin veya oyundan çıktığın zamanda başka başka oyunlar oynuyabiliriz anlamında dedimtam sana 1 adım gelicektir lol hariç diyince geri adım attım bnde bu aralar cok fazla pc de takılıyorum tek basımayım ama günün büyük kısmını lolde geçiriyorum anime fln da izlerim sıkıldıkca en kötü anime izlerken sana eşlik edebilirim yaş 27 yaşın önemi yok dc !ᴄɪʜᴀᴛ#0253
Noptech#1629 discord adresim.evet var rise of nations oynuyorum hatta
Post automatically merged:
lolculer gelmesin demedim lole girmek istemediğin veya oyundan çıktığın zamanda başka başka oyunlar oynuyabiliriz anlamında dedim( belki lolde başlarım ama öğreten ark olmadı )
lol dışında tüm oyunları oynarim demiş zaten dostumlol yerine valorant olsaydı iyi olurdu.
banamı yazdın discordu yoksa cevapladıgın arkadas içinmi brolol dışında tüm oyunları oynarim demiş zaten dostumbu arada dostum discord nickim ork#2841 oyun gireriz atıyorum
sağlam bi mentalin varsa oyuna başla yoksa büyük sıkıntı eklemek istersen Emîn#9579evet var rise of nations oynuyorum hatta
Post automatically merged:
lolculer gelmesin demedim lole girmek istemediğin veya oyundan çıktığın zamanda başka başka oyunlar oynuyabiliriz anlamında dedim( belki lolde başlarım ama öğreten ark olmadı )
genelde ne tarz oyunlar oynarsınsağlam bi mentalin varsa oyuna başla yoksa büyük sıkıntı eklemek istersen Emîn#9579
ne hoşuma giderse ve bilgisayarın el verdiği oyunları şuan raft oynuyorumgenelde ne tarz oyunlar oynarsın
hayır lol ve valorant kanser en iyisi mclol yerine valorant olsaydı iyi olurdu.
Valorant olsa süper olurdı be kralSelamlar Discordda Takılıyordum Bazı Çıkarcı Arkadaşlar Vardı Artık Yok :d
-
Adam gibi kötü günde iyi günde dost olacak kişiler arıyorum takılalım oyun oynuyalım anime film izleriz
-
Açıkda okuyorum nerdeyse gün boyu aktifim lol dışında çoğu oyunu oynarım
-
yaş 19 çıkar için takılmıcak kral adamlar yorumlarda sevdiği oyunları yazsın kendini belli etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?