valorant hesabıma kartım olmadığından dolayı hep arkadaşımın kartından vp alıyordum ve nedense aklıma kart bilgileri onda onay faturaları onda hesabımı çalabilir mi diye düşündüm tamam arkadaşım ama düşünmeden olmuyor sizce böyle bir şey olabilir mi
eğer arkadaşın hesabına ait bilgileri biliyorsa faturalar ile geri alma ihtimali var ama zor . soru soruyor riot ilk açtığın ajan, ilk aldığın skin , hesabına kayıtlı doğum tarihi vs bilmesi lazım.
çalamaz kötü haber elçisi gibi olmak istemem ama 10 tllik vp bile alsa kartından iptal etse bankaya gidip ben yapmadım dese terz ibrazdan hesabın kapanır ne kadar rp ye itiraz edip bankadan parasını geri alırsa terz ibrazdan hesabın kapalı kalır riota ticket atarsın kaç vp parası çektiyse bankadan itiraz edip geri aldıysa o vp kodlarını iletip açtırabilirsin sana önerim aranı iyi tut belki çocuğun aklından bile geçmeyecek böyle bir şey kötü düşünme çocuk realdense hiç dert etme sanaldan kimsenin kwrtıyla alışveriş yapma sanaldan atılan kwrtlarla spotify bile alma başın yanar dostum çok arkadaşım içerde şuan sabıkası olanlar oldu bu konu hafife alınacak vpn açılıp yapılacak iş değil eli katı elzemi var arkadaşının kendi kartıysa ona güven o sana güvenmiş aranı iyi tut fesat düşünme bu arada ininal veya papara çıkartmanı da öneririm