Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ticket atarsa alma şansı var ben vp aldım hesabımı çaldı bu da faturaları vs dese. Biraz da öz geçmişini bilse hesabın alır hesabı senden. Lol de başımıza geldi ve almıştım hesabı. Bilgin olsun.
Valorant hesabınızı çalmanızı sağlamak için arkadaşınızın kart bilgileri veya onay faturaları yeterli değildir. Valorant veya başka bir oyunda hesap çalma genellikle daha karmaşık yöntemler gerektirir. Ancak yine de, başkalarının kart bilgilerini kullanmak veya izinsiz ödemeler yapmak yasa dışı bir davranıştır ve ciddi sonuçları olabilir.
Bu tür bir davranıştan kaçınmanızı ve kendi hesabınıza uygun yollarla VP satın almanızı öneririm. Kendi kartınızı kullanarak veya yetkili ödeme yöntemlerini tercih ederek güvenliğinizi ve hesap bütünlüğünüzü koruyabilirsiniz. Aynı zamanda, hesap güvenliğiniz için güçlü bir şifre kullanmanız, iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeniz ve hesap bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanız da önemlidir.
Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil. Kart sahibinin kim olduğu kesinlikle önemli değil giriş bilgileri ve e posta adres kimin üzerine kayıtlıysa hesap ona aittir ve e posta erişimi olmayan hiç kimse hesabında düzenleme yapamaz.