Arkadaşımı kırmadan wp grubundan nasıl çıkarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle iyi geceler MH ailesi. Benim malesef ki bir sorunum var; ortaokul arkadaşlarım bir wp grubu oluşturmuşlar ve gruba beni de almışlar ama grupta o kadar boş yapılıyor ki anlatamam 10 dakika okusanız başınız ağrır o kadar zaman geçti arkadaşlığımız var diye, ayıp olmasın diye çıkamıyorum sessize de aldım ama illaki gözüm kaçıyor o gruba ne yapayım sizce, teşekkürler

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir gece ansızın çık kanka ne diyecekler, hatta bazı sorunlar oluştu vs. de geçiştir. Hile forumlarında niye böyle konular var bilmiyorum ama off topic sonuçta.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çık kanka bulunmak istemediğin yerde başkası için neden olasın ki madem en iyi arkadaşın seni tanırdı

Üye
3 HİZMET YILI
knk gruptan çık sevgilim kızıyor diye de yalan söyle yada sadece grubu sessize almayı deneyebilirsin...

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gizlice ayrıl diye bi tuş var onu kullan dostum fark etmezler bile
vay onu bilmiyodum dostum çok teşekkürler
Post automatically merged:

sessize alıp arşive atıyorsun bütün sorun ortadan kalkıyor
👍🏻 eyvallah

knk gruptan çık sevgilim kızıyor diye de yalan söyle yada sadece grubu sessize almayı deneyebilirsin...
hocam sevgilimin olmadığını biliyorlar ama yine de teşekkürler değerli fikrin için

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
vay onu bilmiyodum dostum çok teşekkürler

👍🏻 eyvallah

hocam sevgilimin olmadığını biliyorlar ama yine de teşekkürler değerli fikrin için
Kral peki ne tarz şeylerden konuşuluyor ki seni bu kadar rahatsız etmiş

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam beni rahatsız eden ana olay 10 saniyede bir konu değişmesi siyaset konusu açılıyor tartıdma başlıyor 5 dakika sonra bakıyorsun başka konu ve kimse ciddi değil bir şey okuyorsun ve bomboş bir şey

çıktım koydum quiti

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Benimde öyle arkadaş gruplarım var ben hepsini sessize alıp arşive attım etiket olmadığı sürece bakmıyorum sanada tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Onlarla çoktan bağın kopmuş, anlaşılan. Bunu kafana takıp konu açman, iyi niyetli oluşunun göstergesi :D. Gruptan çıkıp gitmeni öneririm. Eminim yazıp sormazlar bile.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hocam sohbeti arşivlersen muhtemelen çözülür sorunun ama yerinde olsam direkt terk ederim grubu takılsınlar kendileri boşver.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam hiç düşünmeden çıkın eğer durmak istemiyorsanız ve o insanlar ile çok samimi değilseniz ise

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Öncelikle iyi geceler MH ailesi. Benim malesef ki bir sorunum var; ortaokul arkadaşlarım bir wp grubu oluşturmuşlar ve gruba beni de almışlar ama grupta o kadar boş yapılıyor ki anlatamam 10 dakika okusanız başınız ağrır o kadar zaman geçti arkadaşlığımız var diye, ayıp olmasın diye çıkamıyorum sessize de aldım ama illaki gözüm kaçıyor o gruba ne yapayım sizce, teşekkürler
Gizlice ayrıl diye bir buton geldi iyi ki de geldi habersizce ansızın alıyorlar içeride saçma sapan seviyesiz insanlara dönüşüyorlar gerek yok hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...