arkadasımın bilgisayarından siteye girmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
s.aleyküm arkaşlar benim arkadasın bilgsisayarında bu siteye girmiyor ayriyetten indirme sitelerdine girimiyor 

denediğim seyler 

-host dosyasını aradım bulamadım link ler kalkmıs zaten  bilgisayardan girmiyor

-YARDIMLARINIZI BEKLERİM-

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşın Düşman Forumlarınızdan Hile İndirmiştir Açılması İçin Host Dosyasını Temizlemelidir.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
rsthosts programı ile host dosyanı temizle ve windows güvenlik duvarını varsayılan ayarlara çevir düzelir olmadı modem resetlesin.

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
rsthosts programı ile host dosyanı temizle ve windows güvenlik duvarını varsayılan ayarlara çevir düzelir olmadı modem resetlesin.

tm abi dediklerini yaptım işe yaradı siteye girdi simdiki sorun bu bazı arkadaslardada vardı son 1 haftadır yazılar kırmızıda kalıyor diye konu açıyorlar 

benim arkadastada öyle oldu team viver dan kurcaldım ama bilgisayarını yapamadım bi bilgin varmı acaba?

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
taklacierkan' Alıntı:
LeftSpace' Alıntı:

tm abi dediklerini yaptım işe yaradı siteye girdi simdiki sorun bu bazı arkadaslardada vardı son 1 haftadır yazılar kırmızıda kalıyor diye konu açıyorlar 

benim arkadastada öyle oldu team viver dan kurcaldım ama bilgisayarını yapamadım bi bilgin varmı acaba?

Tarayıcı eklentilerinin hepsini devre dışı bıraksın. Herhangi bir dns değiştirme programı varsa kapatsın öyle denesin

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
*Mstkmlnr' Alıntı:
taklacierkan' Alıntı:

Tarayıcı eklentilerinin hepsini devre dışı bıraksın. Herhangi bir dns değiştirme programı varsa kapatsın öyle denesin

1 tane eklenti varmıs joygame diye onu da sildim dns değistirme yok dns olsaydı sarı da kalırdı galiba çünkü bende öyle olmustu sarıda kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...