pubg lite?Hangi Oyundan Bahsediyorsun Knk Ve Bu Arada Geçmiş Olsun
seni reportladığımda görürüm kanka kaç ay yediğimigeçen bende öldürdüm ama ban yemedim. sen kaç ay ban yedin ?
nasıl yani ?seni reportladığımda görürüm kanka kaç ay yediğimi
Dimi ya kendi takım arkadaşını niye öldürürsünkü. Eline ne geçiyor yani.Takım arkadaşını da öldürme abi bi zahmet ya
bende birkeresinde öldürmek zorunda kalmıştım. 3 arkadaş girdik 4.yü tanımıyoruz ama aptalca hareketler yapması beni sinirlendirmişti. bir el bombasıyla lobiye gönderdimKanka kendi takımınızı niye öldürüyorsunuz
Ya geçende beni öldürdülerdi ya kaç kere. Normal loot yapıyorum birbirlerine şey diyorlar. ''Kanka bunu öldürekmi iyi loot yapmış herşeyi seviye 3'' falan diyordu. Bir baktım öldürdüler.bende birkeresinde öldürmek zorunda kalmıştım. 3 arkadaş girdik 4.yü tanımıyoruz ama aptalca hareketler yapması beni sinirlendirmişti. bir el bombasıyla lobiye gönderdim
kardeşim ben böyle şeyleri inan sevmiyorum. ama mecburen 3 kişi olunca 4. tanımadık bir arkadaş geliyor. bazen bakıyorsun hepimizden iyi oynuyor 3 kişi ona uyuyoruz ama bazen de sen pusmuş bekliyorsun o rastgele ateş açıp yerini belli ediyor. yada sürekli düşüyor. yada seni vuruyor falan bakıyorsun noob mecburen vurman gerekiyor artıkYa geçende beni öldürdülerdi ya kaç kere. Normal loot yapıyorum birbirlerine şey diyorlar. ''Kanka bunu öldürekmi iyi loot yapmış herşeyi seviye 3'' falan diyordu. Bir baktım öldürdüler.
Çok değişik insanlar dolu.
geçmiş olsun diyelim sana hesabı geri alamassın D:Selamın aleyküm beyler, öncellikle belirtmeliyimki benim hesabım değil arkadaşım şuana kadar 3 kez uyarıldı evanteri 3 kez silindi en son takım öldürmeden 200 yıl ban yedi sorun ne? şuan çok pis üzülüyorum arkadaşıma değil o hesabı ben çalıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?