Onaylı Üye
önerin için sağol inceliyorum10 tlye Stick fight alabilirsiniz 4 kişi çok zevkli
Party Panic alabilirsiniz oynaması biraz zor ama arkadaşlarla çok zevklidir
Human Fall Flat de aynı şekilde çok zevklidir bölümlerin hepsini bitirince workshoptan map indirebilirsiniz.
Gang Beasts de oynayabilirsiniz alıp ama bir yerden sonra sıkar.
Şimdiden iyi oyunlar hayırlı olsun
2 sinide uzun uzun oynadık sarmıyor artık30-40 tl değil ama left 4 dead 2 önerebilirim veya payday 2 çok sarıyor.
Nasıl yazmayı unuttum bilmiyorum hep öneririm herkese ama, mount and blade warband alıp online oynayabilirsin tek kişilikte en az 200 saat gömersin.önerin için sağol inceliyorum
yaz indirimlerini beklicez o zamanSaint row the third, saint row 4 alaraktan arkadaşınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Bence o 2 oyun için indirimi bekleyin.Yanlış hatırlamıyosam saint row the third'i tüm dlcleriyle beraber 7 tl ye almıştım. Diğerinin fiyatıda 8 10 tl olsa indirimle beraber bu 2 güzel oyunu 20 tl ye getirtebilirsiniz.
Aynen aga yaz indirimlerini bekle 1 oyun yerine 3 oyun alırsın.yaz indirimlerini beklicez o zaman
aylardır tek kişilik oynuyorum başta güzel zevk alıyor insan da bir süre sonra acayip tilt ediyor yaNasıl yazmayı unuttum bilmiyorum hep öneririm herkese ama, mount and blade warband alıp online oynayabilirsin tek kişilikte en az 200 saat gömersin.
Aynen reis 2-3 gün mb warband 12 saat oynuyorsun sonra sıkıyor. Her gün değilde haftada bir gir warband story'e onun dışında multisi hiç sıkmıyor kale alma 8v8 vsler vsaylardır tek kişilik oynuyorum başta güzel zevk alıyor insan da bir süre sonra acayip tilt ediyor ya
O tek kişilik oynanmıyo aga yav 3-4 kişiyle aşırı komik ve eğlenceli oyun haftalık olarak sarar.human fall flat oynayabilirsiniz bir süre sonra sıkar ama aşırı eğlenirsiniz
O tek kişilik oynanmıyo aga yav 3-4 kişiyle aşırı komik ve eğlenceli oyun haftalık olarak sarar.
Hep duymuştum ama oynamadım sanırm hayatta kalma oyunu 2 kişilik oynanmıyor diye biliyorum?don't starve togetheri bilir misin hocam o da çok sarıyor
Hep duymuştum ama oynamadım sanırm hayatta kalma oyunu 2 kişilik oynanmıyor diye biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?