Seçkin Üye
Rust'un sistem gereksinimleri ve optimizasyonu kötü diye biliyorum ama gerçekten hayatta kalma oyunu denince rust çok iyidir bide the forest var harbi ya THE FOREST efsane saran bi oyun nasıl unuttuysam..dostum benım zamanımda 30TL ydi şimdi ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle RUST oynayın derim hayatımın oyunu kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi online oyundur benim için
Rust da baya kaliteli ama onun içinde güzel bi ekip gerekiyor maalesef 2 kişi pek birşey başaramayız gibime geliyordostum benım zamanımda 30TL ydi şimdi ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle RUST oynayın derim hayatımın oyunu kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi online oyundur benim için
Call of Duty: Warzone'de var arkıadaşlar efsane grafiklere sahip silah seslerinin çok iyi olduğu codu yapan şirketin yaptığı beleş mmofps oyun tavsiyemdir.arkadaşlar ben oyun ets 2 steamdan alın oynayın çok güzel bir oyun mp de oynayabilirsiniz
Ek olarak gmod oynayabilirsin half life 2 online oynanabiliyor serverlara girip onayabiliyon ve team forest var kesinlikle dene çok eğlenceli bir oyun.
Oyunun amacı zaten oyunun nimetlerinden faydalanıp mod yapıp modlu bir server kurmak ve oynamak. Zevkli bir oyun tavsiye ederim.g mod tek bi oyun mu yoksa modlar kurularak oynanan oyun mu karıştırıyor olabilirim
Oyunun amacı zaten oyunun nimetlerinden faydalanıp mod yapıp modlu bir server kurmak ve oynamak. Zevkli bir oyun tavsiye ederim.
Raft alabilirsinBaşlıkta da belirttiğim gibi 30 - 40 tl civarında arkadaşla oynanacak oyun arıyorum 2 kişiyiz zaten
ücretsiz oyun öneriside alabilirim sarsın yeter
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?