Hesabına girdiğinde hala banlıysan bir eylem yapamıyorsan banlısın demektir yaniMerhaba arkadaşlar ben 1 haziran 2022 tarihinde 10 yıl ban yemiştim. O zaman profilimde sadece ban resmi gözüküyordu ve önemli anlarda banned yazmıyordu. Şimdi hem profil resmimde ban resmi gözükmüyor hem de önemli anlarda banned yazmıyor. Sanki hesabımın banını kaldırmışlar gibi. Ama hesabıma girdiğimde hala 10 yıl ban diyor. Cevaplarınızı bekliyorum
ban resmi gözükmüyor banned de gözükmüyor. Banlanan bütün hesaplarda gözükür bu. Bence banı açılacak gibigiremiosan resmin bi önemi yok kanka hesaba giremedikten sonra resimde ban yazsa ne olur yazmasa ne olur
inşallah açılır kankam ama açılacakmış gibi gelmedi banaban resmi gözükmüyor banned de gözükmüyor. Banlanan bütün hesaplarda gözükür bu. Bence banı açılacak gibi
kullanıcı anlaşması ihlaliban sebebi neydi
knk o buga gırmıste olabılır hesabına gıremıyorsan men edilmiştirMerhaba arkadaşlar ben 1 haziran 2022 tarihinde 10 yıl ban yemiştim. O zaman profilimde sadece ban resmi gözüküyordu ve önemli anlarda banned yazmıyordu. Şimdi hem profil resmimde ban resmi gözükmüyor hem de önemli anlarda banned yazmıyor. Sanki hesabımın banını kaldırmışlar gibi. Ama hesabıma girdiğimde hala 10 yıl ban diyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Kullanıcı anlaşması ihlalinden ban yedim.
Bide 11 Kasım 2021 tarihinde bir daha 10 yıl ban yemişim ama haberim yoktu.
Ekli dosyayı görüntüle 77157
Eski zamanlarda ban yediğin zaman öyle oluyor kuzenimin hesabıda bu şekilde banlı yapıcak bir şey yok geçmiş olsun dostumMerhaba arkadaşlar ben 1 haziran 2022 tarihinde 10 yıl ban yemiştim. O zaman profilimde sadece ban resmi gözüküyordu ve önemli anlarda banned yazmıyordu. Şimdi hem profil resmimde ban resmi gözükmüyor hem de önemli anlarda banned yazmıyor. Sanki hesabımın banını kaldırmışlar gibi. Ama hesabıma girdiğimde hala 10 yıl ban diyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
Kullanıcı anlaşması ihlalinden ban yedim.
Bide 11 Kasım 2021 tarihinde bir daha 10 yıl ban yemişim ama haberim yoktu.
Ekli dosyayı görüntüle 77157
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?