Onaylı Üye
pubg oynuyorum ve fps imin 5 fps artması benim için önemli ömür biterse yenisini alırımNeden overclock yapıyorsunki maksat oyunsa en fazla 5 fps artacaktır kartın ömrü azalabilir
Kardeşim youtube da donanım arşivinin bu programla oc yaptığı videosu mevcut sana özelden atıyorumMSII NVIDIA GeForce GTX 1050 TI 4GT OC 4GB 128 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 1050 TI 4GT OC)
RYZEN 3 1300X
BALLİSTİX 8GB RAM 2400MHZ
B350M PRO VDH
bu özellikler ile bu resimdeki ocu geçebilirmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 41086
not: temp limiti fulle çektim.
yenisi alıcak paran varsa madem bukadar maddiyatı düşünmüyorsun ozamn benden sana tavsiye oc yapma git daha iyi ekran kartı ve daha iyi işlemci al..... sonra isteidğin fps de oynapubg oynuyorum ve fps imin 5 fps artması benim için önemli ömür biterse yenisini alırım
halı klim paspas yolluk kenarına overlok çekilir beş dakikada yapılır hemen teslim ediliroverlok yapma kardeşim bncede
yenisini alırım alırımda bu sistem nolcakyenisi alıcak paran varsa madem bukadar maddiyatı düşünmüyorsun ozamn benden sana tavsiye oc yapma git daha iyi ekran kartı ve daha iyi işlemci al..... sonra isteidğin fps de oyna
Post automatically merged:
halı klim paspas yolluk kenarına overlok çekilir beş dakikada yapılır hemen teslim edilir
başka çare kalmadı 40fps le oynanmaz pubg heleki bu sistemde eskiden 90fps alıyokenoc yapmak bilgi ve tecrübe ister. senin için önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?