Onaylı Üye
Arkadaşlar bilgisayardan memory hackers. Org a girmeye öalıştığımda bu ip adresi bulunamadı gibisinden şeyler çıkıyor hiçbir tarayıcıdan giremiyoeum ve hile açamıyorum böylelikle yardım edermisiniz lütfenn
Chrome eskidi mıFlash Player İle İlgisi Olabilir Şey Kullan Edge Veya Brave Browser Chrome Eskidi
Olsada olmasada çok teşekkğr ediyorum deniyeceğim şimdi bunları yazdığın için teşeklürler↬ Google Chrome Sürümünüzün Güncel Olduğundan Emin olun.
↬ AdBlock veya Başka bir eklenti var ise kaldırmayı deneyip tekrar deneyin.
↬ Bilgisayarınızdaki bütün sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
↬ Kullandığınız tarayıcının önbellek dosyalarını temizleyin.
↬Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolduğu gibi DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Sol taraftaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına tıklayın. WiFi > Özellikler > İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) > Özellikler > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan > Tercih edilen DNS sunucusu 8.8.8.8 ve diğer DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4 yazın. Tamam deyip kapatın.
↬ Windows’un depoladığı DNS önbellek dosyalarını temizleyin. (Windows + R > Çalıştır > CMD > Ctrl + Shift + Enter > Açılan pencereye ipconfig /flushdns yazın ve enter tuşuna basın. Ardından ipconfig /renew yazın ve yeniden Enter’a basın. Son olarak, ipconfig /registerdns yazarak son kez Enter tuşuna basın.
︾ EKSTRA YÖNTEM ︾
↬ Google için geliştirilmiş Touch VPN Eklentisini kullanıp siteye giriş yapmayı deneyin.
Çok teşekkür ederim touch vpn ile giriş yapınca oldu diyer adımları da uyguladım olmadı touch vpn ile oldu↬ Google Chrome Sürümünüzün Güncel Olduğundan Emin olun.
↬ AdBlock veya Başka bir eklenti var ise kaldırmayı deneyip tekrar deneyin.
↬ Bilgisayarınızdaki bütün sürücülerin güncel olduğundan emin olun.
↬ Kullandığınız tarayıcının önbellek dosyalarını temizleyin.
↬Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapolduğu gibi DNS adresinizi değiştirmeyi deneyin. (Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Sol taraftaki bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yazısına tıklayın. WiFi > Özellikler > İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) > Özellikler > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan > Tercih edilen DNS sunucusu 8.8.8.8 ve diğer DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4 yazın. Tamam deyip kapatın.
↬ Windows’un depoladığı DNS önbellek dosyalarını temizleyin. (Windows + R > Çalıştır > CMD > Ctrl + Shift + Enter > Açılan pencereye ipconfig /flushdns yazın ve enter tuşuna basın. Ardından ipconfig /renew yazın ve yeniden Enter’a basın. Son olarak, ipconfig /registerdns yazarak son kez Enter tuşuna basın.
︾ EKSTRA YÖNTEM ︾
↬ Google için geliştirilmiş Touch VPN Eklentisini kullanıp siteye giriş yapmayı deneyin.