- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
knk ama kuvars bir kayanın içinden çıkmıyor dediler bazı kuyumcularKanka kuvars gibi duryor kuvars görsellerine baktım benzerleri var
kuvars değildir muhtemelen belki donmuş kaya tuzu olabilirEkli dosyayı görüntüle 75958
arkadaşlar böyle bir taş buldum ne olduğunu bilen varmı bazı kişilere sordum kuvars diyorlar herkes birşey diyor analize gitmesi lazım diyorlar
cam gibi parlıyor
kayanın içinden çıkma
knk onu bulduğum yer sıcak bir yer hiç soğuk değil kayalar çok sıcakkuvars değildir muhtemelen belki donmuş kaya tuzu olabilir
bence islenebilir yakutt ama farklı renkteEkli dosyayı görüntüle 75958
arkadaşlar böyle bir taş buldum ne olduğunu bilen varmı bazı kişilere sordum kuvars diyorlar herkes birşey diyor analize gitmesi lazım diyorlar
cam gibi parlıyor
kayanın içinden çıkma
Knk denizde değil dağlık yerde Kaya'nın içinde çıkmaTam olarak nerede buldun dostum deniz kenarı vb yerlerde mi yaşadığın bölgede böyle şeyler de varmı yapı olarak kaya tuzu benzeri tuz taşına benziyor
Pembe kuvarsa benziyor.Kuvars çeşitlerine bakabilirsin aynısı gibiEkli dosyayı görüntüle 75958
cam gibi parlıyor
kayanın içinden çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?