Arkadaşlar bu videoları nasıl yapıyolar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar instagramda bu videoları gördüm nasıl yapıyolar

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bende fotoğraf olarak gözüküyor neyi nasıl yapıyorlar ?

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2.fotografı snapseed diye googleın programı ile yapıyorlar 1.si premiere produr

Moderatörün son düzenlenenleri:
researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
After Effects ile yapılıyor. YouTube'a "Instagram Lyrics Edit Yapma" yazarsan eğitim videolarını bulabilirsin.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende fotoğraf olarak gözüküyor neyi nasıl yapıyorlar ?
2.FOTOGRAFI SNAPSEED DİYE GOOGLEIN PROGRAMI İLE YAPIYORLAR 1.Sİ PREMİERE PRODUR
After Effects ile yapılıyor. YouTube'a "Instagram Lyrics Edit Yapma" yazarsan eğitim videolarını bulabilirsin.
Bunlar video arkadaşlar 1. hani şarkı çalıyor alttan yazı geçiyor şarkı sözleri birisi söylüyor öyle 2. bulanık video hayatınızda hiç görmediniz mi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
1. videoyu batuhan arkadaşımız söylemiş 2. videoda premiere pro da yapılan glitch geçiş efekti

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bunlar video arkadaşlar 1. hani şarkı çalıyor alttan yazı geçiyor şarkı sözleri birisi söylüyor öyle 2. bulanık video hayatınızda hiç görmediniz mi
After Effects'i hayatında hiç duymadın mı ? Video dan bahsediyorum LYRİCS Edit diyorum ..

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 side premier pro ile yapılır ae ye bile gerek yok. Tabi AE ile daha profesyonel bir şekilde yapabilirsin.1. si alta yazı ekiceksin müziğe göre 2. sinde 1 tane görsel efekte bakar.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
After Effects ve Wondershare Filmora ile yapılan videolardır bunlar genelde. After Effects ile biraz daha uğraşır ancak kaliteli bir video elde edebilirsin. Filmora ise daha basit bir arayüz ve daha az bir render süresi sunar. İyi forumlar

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
After Effects ve Wondershare Filmora ile yapılan videolardır bunlar genelde. After Effects ile biraz daha uğraşır ancak kaliteli bir video elde edebilirsin. Filmora ise daha basit bir arayüz ve daha az bir render süresi sunar. İyi forumlar
eyvallah
Post automatically merged:

2 side premier pro ile yapılır ae ye bile gerek yok. Tabi AE ile daha profesyonel bir şekilde yapabilirsin.1. si alta yazı ekiceksin müziğe göre 2. sinde 1 tane görsel efekte bakar.
Net cevap ver arkadaşım ona göre program indircem

After Effects'i hayatında hiç duymadın mı ? Video dan bahsediyorum LYRİCS Edit diyorum ..
Tamam After Effect Pre premier pro ve Lyrices indircem bildiğiniz full indirme linkleri var mu bu programlar için full veya cracklenen

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eyvallah

Net cevap ver arkadaşım ona göre program indircem

Tamam After Effect Pre premier pro ve Lyrices indircem bildiğiniz full indirme linkleri var mu bu programlar için full veya cracklenen

After Effects kendi sitesinden indirmen daha güzel olur çünkü sistemine göre sana sürüm sunuyor büyük ihtimalle CC 2018 önerir sana. Aktivasyon için de internette biraz araştırma yapar isen bulursun. Ek olarak AE kullanacak isen render süresini ve boyutunu düşüren Media Encoder'da indirmeni tavsiye ederim. (İkisinin sürümü de aynı olmak zorunda) İyi forumlar

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum Orjinal Sitesinden indirdim kurulsun deneme sürümünde birşeyler yaparım.

Dostum 2. resimdeki renkli resim yani video o onun asıl yapıcaz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...