Bende fotoğraf olarak gözüküyor neyi nasıl yapıyorlar ?
2.FOTOGRAFI SNAPSEED DİYE GOOGLEIN PROGRAMI İLE YAPIYORLAR 1.Sİ PREMİERE PRODUR
Bunlar video arkadaşlar 1. hani şarkı çalıyor alttan yazı geçiyor şarkı sözleri birisi söylüyor öyle 2. bulanık video hayatınızda hiç görmediniz miAfter Effects ile yapılıyor. YouTube'a "Instagram Lyrics Edit Yapma" yazarsan eğitim videolarını bulabilirsin.
After Effects'i hayatında hiç duymadın mı ? Video dan bahsediyorum LYRİCS Edit diyorum ..Bunlar video arkadaşlar 1. hani şarkı çalıyor alttan yazı geçiyor şarkı sözleri birisi söylüyor öyle 2. bulanık video hayatınızda hiç görmediniz mi
eyvallahAfter Effects ve Wondershare Filmora ile yapılan videolardır bunlar genelde. After Effects ile biraz daha uğraşır ancak kaliteli bir video elde edebilirsin. Filmora ise daha basit bir arayüz ve daha az bir render süresi sunar. İyi forumlar
Net cevap ver arkadaşım ona göre program indircem2 side premier pro ile yapılır ae ye bile gerek yok. Tabi AE ile daha profesyonel bir şekilde yapabilirsin.1. si alta yazı ekiceksin müziğe göre 2. sinde 1 tane görsel efekte bakar.
Tamam After Effect Pre premier pro ve Lyrices indircem bildiğiniz full indirme linkleri var mu bu programlar için full veya cracklenenAfter Effects'i hayatında hiç duymadın mı ? Video dan bahsediyorum LYRİCS Edit diyorum ..
eyvallah
Post automatically merged:
Net cevap ver arkadaşım ona göre program indircem
Post automatically merged:
Tamam After Effect Pre premier pro ve Lyrices indircem bildiğiniz full indirme linkleri var mu bu programlar için full veya cracklenen
Dostum 2. resimdeki renkli resim yani video o onun asıl yapıcaz?After Effects ile yapılıyor. YouTube'a "Instagram Lyrics Edit Yapma" yazarsan eğitim videolarını bulabilirsin.
KatılıyorumAfter Effects ile yapılıyor. YouTube'a "Instagram Lyrics Edit Yapma" yazarsan eğitim videolarını bulabilirsin.