Arkadaşlar Bypass Ve Hileyi Şuan Kullanmayın Fixlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar en son olarak herkes gördüğüm kadarıyla 10 dakika 5 dakika banlanmış eğer sizde hesabınız riske atmak istemiyorsanız oyuna girmeyin yani hileli girmeyin banlanan arkadaşlar şu konuya gidebilir yardımcı olacaktır. Neden konu açma gereği duydum derseniz çünkü sizin banlanmamanız için ben 5 saat banlandım siz hiç banlanmayın hiç banlanmamak daha iyidir.
Aşşağıdaki yerde TIKLA yazan yere tıklayın banlayanlar için çözüm.
TIKLA

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
5 saat ban yedim oyunu açtım kapadım kalktı
Dostum az önce bir arkadaş dedi ki oyunun saati 5 saat ileri imiş o yüzden o ban ise 10 dakikalıkmış ama hesabını riske atacağım diyorsun buyur gir bypass ve hile ile.

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum az önce bir arkadaş dedi ki oyunun saati 5 saat ileri imiş o yüzden o ban ise 10 dakikalıkmış ama hesabını riske atacağım diyorsun buyur gir bypass ve hile ile.
aga kardeşim yeni kalktı pcden saat 5den beri pubg oynuyor hileyle ban falan yemedi şansa biz yeriz girsek

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
aga kardeşim yeni kalktı pcden saat 5den beri pubg oynuyor hileyle ban falan yemedi şansa biz yeriz girsek
öyle şuan 10 dakikalık ban atıyolar bende kullanmıyorum şuan güncelleme süreci geçsin 1-2 hafta sonra devamm

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hesap: yan
Seviye: 28
Rank: Gümüş 2
Amaç: deneme
Oyun stili: Agresif
Harita: Sanhok
Oyun adedi: 7
Tür: squad
Toplam win: 7
Toplam kill: 98
Hile ve ban durumu: Safe

Üye
7 HİZMET YILI
Hesap: yan
Seviye: 28
Rank: Gümüş 2
Amaç: deneme
Oyun stili: Agresif
Harita: Sanhok
Oyun adedi: 7
Tür: squad
Toplam win: 7
Toplam kill: 98
Hile ve ban durumu: Safe
O rankda ban yeme olasiligin çok düşük ban yeme şansn ranka göre artıyor kim nederse desin as ligine kadar bypas + recoil oynamştm hc ban yoktu fatih oyunculari as oyunculari gelince dkklk seri ban yeme dalgasina yakalandim ve şoyle bir şeyin frkina vardim gece ban yeme riski çok az gunduz e gore bypassdan.
Post automatically merged:

Ee reis czech konu açmış onu uyguladigin halde hala ban yemeye devam ettinmi ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
O rankda ban yeme olasiligin çok düşük ban yeme şansn ranka göre artıyor kim nederse desin as ligine kadar bypas + recoil oynamştm hc ban yoktu fatih oyunculari as oyunculari gelince dkklk seri ban yeme dalgasina yakalandim ve şoyle bir şeyin frkina vardim gece ban yeme riski çok az gunduz e gore bypassdan.
Post automatically merged:

Ee reis czech konu açmış onu uyguladigin halde hala ban yemeye devam ettinmi ?
Ben şunları yaşadım. iki kere arada 5 gün olucak şekilde 10 dakka ban yedim. sonra burada herkes 10 dakka ban yedim demeye başlayınca hepsini sildim. Şu anda tencentten orta doğu oyun bulmuyo squad. o nedenle bypass yapmaya karar verdim. telden olunca basart basmaz giriyo. tencentten olunca neredeyse squad girmiyo. geçen 4v4 oynayamadık resmen. Neyse. Deneme amaçlı şu an bayağı göstere göstere takılıyorum. tek sorunum aralıklı olarak kasmalar yaşıyorum. Senin gece ban yemiyosun dediğini ve rank konusunda deiklerini de not ettim aklıma.

Asıl sorun şu. Önceden birisi buraya ben ban yedim diye yazmadan kimse hilenin güvenli olup olmadığını bilmiyo. Cerberustan geçen sezon sonu çok fazla kişi ban yedi.

Üye
7 HİZMET YILI
Örnek ben 1.şahıs sıralamada 1.ciydim takmlıda avrupada CZ CEZA :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hesap: Ana
Harita: Vikendi
Maç: Squad
Hile: Dword ESP
Kill: 0 Adam bile görmedim.
Bypass: Var

Denilen her şey yapıldı.

Oyun ortası 10 Dakika ban.

Bypass KESİNLİKLE güvenli değil.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu konuyla ilgili bütün konularda kaç gündür kullanmayın ban atıyor diye kendimi yırtıyorum kimse dinlemedi beni.amacım hileye yada bypassa laf atmak değildi neyse onu söylemiştik.neyse olan oldu bir çözüm bulmamız gerekiyor çünkü bypass olmadan maç bulmuyor maç bulsa bile hileli arap dolu emülatör kısmında hileyide kullanamadan bunlarla oynayamayız.düzgün bir güncelleme bir an önce gelse çok iyi olacak.

Üye
6 HİZMET YILI
Hesap: Ana
Harita: Vikendi
Maç: Squad
Hile: Dword ESP
Kill: 0 Adam bile görmedim.
Bypass: Var

Denilen her şey yapıldı.

Oyun ortası 10 Dakika ban.

Bypass KESİNLİKLE güvenli değil.
ana hesap squad kasıyorum sadece esp ve bypass bakalım nolcak 5 civarı bi 10dakkalık yemiştim
not: pusarak oynuyorum

güncelleme: 13 leş alındı birincilik ban fln yok pusarak oynadım ama

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...