Onaylı Üye
kanka 3-4 aydır kullanıyorum memoryhackers sitesinden kullanıyorum önceden lazy sharp kullanıyordum suan windsharp kullanıyorumscript ismini özelden verirmisin windsharp olmadığı belli. bu arada konu ile ilgili fikrim yok yardım edemediğim için üzgünüm amacım ****** kasmak değil cidden güzel bir sc arıyorum senin scde güzele benziyor özelden nerden satın aldıysan link atarmısın burdan atma ****** olmasın.
bana hanbot zenbot tarzı birşey gibi geldi windsharp kullandım böyle değildikanka 3-4 aydır kullanıyorum memoryhackers sitesinden kullanıyorum önceden lazy sharp kullanıyordum suan windsharp kullanıyorum
chatte windsharp 1.7.4 yazıyor kardeş görmüyon muscript ismini özelden verirmisin windsharp olmadığı belli. bu arada konu ile ilgili fikrim yok yardım edemediğim için üzgünüm amacım ****** kasmak değil cidden güzel bir sc arıyorum senin scde güzele benziyor özelden nerden satın aldıysan link atarmısın burdan atma ****** olmasın.
orayı karalamış kardeşim nerden ben bi fotoyu 2 saat bakmak zorundamıyım? görmüyorum hem nolcak adam karalamış üstünü nası göreyim?chatte windsharp 1.7.4 yazıyor kardeş görmüyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?