Arkadaşlar cs de ilk defa hile kullanıcam öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ban yemeden oynayarak kasmak istiyorum önerdiğiniz bir config varmı sadece wallhack olsa bence ban yemem ve kolaylıkla vurabilirim kullanan ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirmi önerileriniz bekliyorum teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sen öyle zannet.. Banlatmayan hilemi olur kardeşim er ya da geç banlanırsın. Garantili %100 güvenli hile diye birşey yoktur. Site içerisinde var hileler aç kullan ama main hesabını riske atma.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Uhpep'in forumda hilesi var onu kullanabilirsin güncel olarak ud devam ediyor sbyte kullanma o vac ban atıyor boşuna ban yeme yani

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Her türlü ban yiyeceksin zaten rep yediğin zaman :D sen sanıyorsun normal girdiğinde rep yemiyorsun insanlar artık direkt rep atıyor hile olsanda olmasanda o yüzden hertürlü yakalanıyon

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka uzun vadede her türlü banlanırsın ya

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
abarttığın sürece banlanırsın legit oyna

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kankam ebesinin nikahındaki adamı duvardan vurmadığın sürece yemezsin abartma yani

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
topluluk sunucularında hileyle oynarsan her türlü ban yiyorsun adminler birazcık şüphelendimi sw den hemen ya kick atar yada ban

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Paralı ve güvenli istiyorsan EzGlobal yazılımı satın alabilrisin ama ücretsiz isterim dersen burdaki ve Alfred Goffman kanalındaki hileleri deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka legit oynamayı öğrenmen lazım veya işte aimbotu fln fovu az açıp wallhackıde bazen açman ban yeme riskini azaltır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ban yemeden oynayarak kasmak istiyorum önerdiğiniz bir config varmı sadece wallhack olsa bence ban yemem ve kolaylıkla vurabilirim kullanan ve tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirmi önerileriniz bekliyorum teşekkürler
bence kullanma hile kullanmak oyun kalitesini düşürüyor biraz zevk seviyen azalır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer legit oynarsan asla banlanmazsın 1 yıldır kullanıyorum banlanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Kanka legitlik cfgyle alakalı değil yapman gereken aimbotu kapatmak ve duvardan adamı izlememek

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
burada ki hileler her türlü vac yedirir kardeşim eğer ben hiç belli ettirmeden ne ow ne vac anlayacak şekilde oynamak istiyorum diyorsan bir tane hile var coderi gerçekten çok sağlam 3 yıldır kullanıyorum ne vac ne overwatch yedim hilesinde sadece aimbot ve radar var ben sadece aimbot açarak oynuyorum ve aşırı şekilde fark ediyor oyuna eğer istiyorsan özelden yazabilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
karde;'m ban atiyor istersen parali al yine banliyor bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...