Arkadaşlar Güvenilir Bitcoin nasıl kazanabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?

Level up
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bitcoin öyle hadi bakalım diyip kazanılacak bir şey değil 1 bitcoin 65000 tl civarı bir şeye denk geliyor. Bitcoin'le kâr etmenin tek yolu bence alıp satmak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bitcoin öyle hadi bakalım diyip kazanılacak bir şey değil 1 bitcoin 65000 tl civarı bir şeye denk geliyor. Bitcoin'le kâr etmenin tek yolu bence alıp satmak.

peki nasıl alıcam yani 1 bitcoin i nasıl elde edicem ? b,r tecrüben var mı ?

Level up
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dediğim gibi 1 bitcoin yüksek bir para genelde internet içi alışverişlerde de zaten 0.0030 civarı meblâlarla alışveriş yapılıyor bitcoin satın almak ta basit internette belli bir kâr marjı verip alıp satmana yardımcı olan siteler var tek yapman gereken yeterli kadar bitcoin'i alıp değeri arttığında satmaya çalışmak. Dikkat et ilk başlarda zor olabilir sonradan alışırsın çok riske girmemeye çalış ilkten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
internette bir cok kaynak var fakat bu egitimi gercek hayattan bire bir karsilikli bir profesor hocanin ogretmesi daha sagliklidir...

Anladım sağol
Post automatically merged:

internette bir cok kaynak var fakat bu egitimi gercek hayattan bire bir karsilikli bir profesor hocanin ogretmesi daha sagliklidir...
Dediğim gibi 1 bitcoin yüksek bir para genelde internet içi alışverişlerde de zaten 0.0030 civarı meblâlarla alışveriş yapılıyor bitcoin satın almak ta basit internette belli bir kâr marjı verip alıp satmana yardımcı olan siteler var tek yapman gereken yeterli kadar bitcoin'i alıp değeri arttığında satmaya çalışmak. Dikkat et ilk başlarda zor olabilir sonradan alışırsın çok riske girmemeye çalış ilkten.

anladım teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Mining için eskisi kadar kâr marjı üretmediği öngörülüyor.

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
youtubede bitcoini araştıran çok kanal var onlar sana detay verir

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
yani en basit ve güvenli yolu al sat yaparak.
normal parayı bitcoine çevir ve kuru takip ederek al/sat yapabilirsin ama unutmaki bu tarz işlerde çok kişi battı dikkat et

Üye
6 HİZMET YILI
Çok farklı yöntem var ama iyi bi sisteme ihtiyaç duyabilirsin.

ADİGE
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bitcoınde hemen öyle para kazanamazsın zamanını cok harcaman lazım ve sabretmen gerekcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...