önerebileceğin bi kanal var mı?youtubede bitcoini araştıran çok kanal var onlar sana detay verir
önerebileceğin bi kanal var mı?youtubede bitcoini araştıran çok kanal var onlar sana detay verir
zor kaznırsın ya ben denedim çok zorBitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?
Bitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?
eskiden bi siteden açıp bekliyodun ekran kartını %100 kullanıyo ve bitcoin miner yapıyo o tür sitelerde belirlibi seviye geldiktne sonra para çekebilirsin ama ekran kartı yana bilir.Bitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?
youtube de çok gir bakBitcoin denilen internet para birimi oldugunu duydum internette bi bakındım fakat bir sürü şey söylüyorlar güvenemedim bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olabilir mi ?