13 Tem 2019 #1 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI Arkadaşlar bizim evin internetine bağlanan 2-3 kişi var onların bir tanesinin telefonunu engellicem giremesin internete bunu nerden ve nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar bizim evin internetine bağlanan 2-3 kişi var onların bir tanesinin telefonunu engellicem giremesin internete bunu nerden ve nasıl yapabilirim ?
13 Tem 2019 #2 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI modem arayüzünden mac filtresini aç giren kişinin mac'ini yapıştır misss
13 Tem 2019 Konuyu başlatan #3 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI LmaR' Alıntı: modem arayüzünden mac filtresini aç giren kişinin mac'ini yapıştır misss Genişletmek için tıklayın ... eyw Post automatically merged: 13 Tem 2019 LmaR' Alıntı: modem arayüzünden mac filtresini aç giren kişinin mac'ini yapıştır misss Genişletmek için tıklayın ... Dostum bu arada bana basit 3d SuskunOfficial Yazısı yazsan olur mu
LmaR' Alıntı: modem arayüzünden mac filtresini aç giren kişinin mac'ini yapıştır misss Genişletmek için tıklayın ... eyw Post automatically merged: 13 Tem 2019 LmaR' Alıntı: modem arayüzünden mac filtresini aç giren kişinin mac'ini yapıştır misss Genişletmek için tıklayın ... Dostum bu arada bana basit 3d SuskunOfficial Yazısı yazsan olur mu
13 Tem 2019 Yasaklandı #4 String26 S Banlı Üye Katılım 25 Haz 2019 Mesajlar 125 Tepki puanı 13 Yaş 25 6 HİZMET YILI ne dıye engellıyosunkı sıfreyı bılmeden nası gırecekK?
13 Tem 2019 Konuyu başlatan #5 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI String26' Alıntı: ne dıye engellıyosunkı sıfreyı bılmeden nası gırecekK? Genişletmek için tıklayın ... şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum
String26' Alıntı: ne dıye engellıyosunkı sıfreyı bılmeden nası gırecekK? Genişletmek için tıklayın ... şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum
13 Tem 2019 #6 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum Genişletmek için tıklayın ... Şifreyi değiştir kanka
Suskun❞' Alıntı: şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum Genişletmek için tıklayın ... Şifreyi değiştir kanka
13 Tem 2019 #7 Roux R Efsane Üye Katılım 28 Tem 2018 Mesajlar 10,240 Çözümler 17 Tepki puanı 1,728 7 HİZMET YILI Direk Şifre Değil Yada Mac Filtresi Bu Kadar Yani
13 Tem 2019 #8 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Roux' Alıntı: Direk Şifre Değil Yada Mac Filtresi Bu Kadar Yani Genişletmek için tıklayın ... Ama engellerken yanlışlıkla kendini engelleme kendi mac adresini bir yere not et bence
Roux' Alıntı: Direk Şifre Değil Yada Mac Filtresi Bu Kadar Yani Genişletmek için tıklayın ... Ama engellerken yanlışlıkla kendini engelleme kendi mac adresini bir yere not et bence
13 Tem 2019 #9 İCloodHack İ Uzman Üye Katılım 5 Haz 2017 Mesajlar 252 Tepki puanı 20 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Modemini wps yerine WPA-2 yap. bidaha kimse giremez sonrada şifreyi değiştir sendeki modem ne bilmiyorum internette araştır bulursun mac le felan uğaraşmana gerek yok
Modemini wps yerine WPA-2 yap. bidaha kimse giremez sonrada şifreyi değiştir sendeki modem ne bilmiyorum internette araştır bulursun mac le felan uğaraşmana gerek yok
13 Tem 2019 Yasaklandı #10 String26 S Banlı Üye Katılım 25 Haz 2019 Mesajlar 125 Tepki puanı 13 Yaş 25 6 HİZMET YILI Suskun❞' Alıntı: şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum Genişletmek için tıklayın ... mac adresını bılıyorsan engelleyebılırsın
Suskun❞' Alıntı: şifreyi biliyor engellicem ertes gün açıcam öyle gerekiyo dostum Genişletmek için tıklayın ... mac adresını bılıyorsan engelleyebılırsın
13 Tem 2019 #11 trix1337 T Üye Katılım 10 Tem 2019 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Sosyal 6 HİZMET YILI Modeminin Sayfasından Mac Filtreleme Bölümünden Ayarlayabilirsin Dostum
13 Tem 2019 Konuyu başlatan #12 Contento multi genre producer Süper Üye Katılım 19 Nis 2019 Mesajlar 688 Çözümler 1 Tepki puanı 150 Ödüller 6 Sosyal 7 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Şifreyi değiştir kanka Genişletmek için tıklayın ... Roux' Alıntı: Direk Şifre Değil Yada Mac Filtresi Bu Kadar Yani Genişletmek için tıklayın ... By ŞaHaNe' Alıntı: Ama engellerken yanlışlıkla kendini engelleme kendi mac adresini bir yere not et bence Genişletmek için tıklayın ... String26' Alıntı: mac adresını bılıyorsan engelleyebılırsın Genişletmek için tıklayın ... gerekeni yaptım iyi günler mesaj atmak için mesaj atmayın adam yazdı ilk başta bende yaptım !
By ŞaHaNe' Alıntı: Şifreyi değiştir kanka Genişletmek için tıklayın ... Roux' Alıntı: Direk Şifre Değil Yada Mac Filtresi Bu Kadar Yani Genişletmek için tıklayın ... By ŞaHaNe' Alıntı: Ama engellerken yanlışlıkla kendini engelleme kendi mac adresini bir yere not et bence Genişletmek için tıklayın ... String26' Alıntı: mac adresını bılıyorsan engelleyebılırsın Genişletmek için tıklayın ... gerekeni yaptım iyi günler mesaj atmak için mesaj atmayın adam yazdı ilk başta bende yaptım !