20 Gün Özürlü 20 gün özürsüz geçersen kalırsın ve sende 20 günü geçtiğin için ya sildiricen yada kaldındrop kesin olarak siliniyormu kardeşim 2 ay önceki devamsızlık daha önce 1 ay önceki devamsızlıkları rahat bir şekilde sildirdimde 2 ay önceki devamsızlık silinirmi bilgim yok ?
Eskiden 20 ydi ? şu an okumadğım için bilmiyorum k.b Silerler kardeşim bi git sor bakalımdrop lise kardeşim 10 gün baraj var benim şuan 15 şubat ayındaki devamsızlıklarımı sildirmem lazım silerlermi acaba ya 1 ay içindekileri vs siliyorlar fakat 2.ay öncekileri nasıl sildirebililirim
silinebiliyor diye biliyom da özürlüyemi geçirtiyon nasıl sildiriyonarkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?
arkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?
arkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?
Büyük İhtimalle kaldın dostum ama silinebilir belli olmuyorarkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?