arkadaşlar kalırmıyım sınıfta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
drop kesin olarak siliniyormu kardeşim 2 ay önceki devamsızlık daha önce 1 ay önceki devamsızlıkları rahat bir şekilde sildirdimde 2 ay önceki devamsızlık silinirmi bilgim yok ?

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
drop kesin olarak siliniyormu kardeşim 2 ay önceki devamsızlık daha önce 1 ay önceki devamsızlıkları rahat bir şekilde sildirdimde 2 ay önceki devamsızlık silinirmi bilgim yok ?
20 Gün Özürlü 20 gün özürsüz geçersen kalırsın ve sende 20 günü geçtiğin için ya sildiricen yada kaldın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
drop lise kardeşim 10 gün baraj var benim şuan 15 şubat ayındaki devamsızlıklarımı sildirmem lazım silerlermi acaba ya 1 ay içindekileri vs siliyorlar fakat 2.ay öncekileri nasıl sildirebililirim

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
drop lise kardeşim 10 gün baraj var benim şuan 15 şubat ayındaki devamsızlıklarımı sildirmem lazım silerlermi acaba ya 1 ay içindekileri vs siliyorlar fakat 2.ay öncekileri nasıl sildirebililirim
Eskiden 20 ydi ? şu an okumadğım için bilmiyorum k.b Silerler kardeşim bi git sor bakalım

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
silinir diyorlar genelde en kotu milli egitime dilekce yazılır yada faaliyete geçirirler bir sekilde halledilir diyorlar sence dogrumu 15.5 suan 5 .5 gün sildirmem lazım sence ne olur tahminen hocam saol tekrardan

Üye
8 HİZMET YILI
Eğer lise'de isen 10 günü geçtiği an hiç bir mazeret kabul edilmeksizin kalıyorsun.Orta okulda isen boşver. Benim orta okulda 47 gün devamsızlığım vardı :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce 1 ay içindeki devamsızlıkları önceden sildirdim fakat subat ayndan beri kalmış görünüyorum acaba 2 ay önceki devamsızlıkta siliniyormu aksi taktirde kaldım bilgilendirirmisiniz ?

2016/08/06 Kanununa Göre 10 Gün Özürsüz 20 Gün Özürlü Olması Gerek Yani Toplamı 30 Olucak Heyet Raporu Alırsan Sadece Sınavlara Katıl Diğer Günler Evde Yat Hiçbirşey Olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Ayrıca Sildirme Yoktur Aktarma Vardır.
8 inci Sınıfın Altındaysan Veya 8 sen Ortalaman 48 30 Olsa Bile Kalmasın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilgisi olmuyanlar yorum atıyor abi ya 10 gün olunca kalınmıyor özürlüye geçirme diye birşey var 2 ay öncekilerini aktarabilirmiyim diye sorudm 1 ay öncekiler aktarıldıına göre 2.ay öncekide aktarılmazmı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Sildirebilirsin ama sildiremeyiz fln derse faaliyet raporu al gittiğin herhangi bi yerden alabilirsin genelde kurs spor türü yerlerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...