Onaylı Üye
kanka sana tavsiye laptop soğutucusu satılıyor a101 e felan bi ara gelmişti soğutucu alırsan ısınma sorunu düşer bende laptop kullanıyorum ve oyunlardaa kasma yaşıyorumarkadaşlar laptop kullanıyorum oyun oynarken aşırı ısınıyor ne yapmam gerek
bana bi ürün önerebilirmisin 100-200 tl arasında olursa sevinirimayrıca satılan fanlar var onlara bakabilirsin 6 fanlı harici soğutucu alabilirsin
Ben Trust GXT 278 kullanıyorum gayet memnunum 4 Fanlı ledli bazen ben bile üşüyorumbana bi ürün önerebilirmisin 100-200 tl arasında olursa sevinirim
Ben de şuanda laptop kullanıyorum 4 fanlı soğutucular var acayip işe yarıyor onlardan ala bilirsinarkadaşlar laptop kullanıyorum oyun oynarken aşırı ısınıyor ne yapmam gerek
Kral Addison Rampage Ad-rc5 5 Fan Ve 2 Usb 15-17 Notebook Soğutucu bu var bir bak istersen yorumlarına kafana yatarsa alırsınbana bi ürün önerebilirmisin 100-200 tl arasında olursa sevinirim
aicheson marka 6 fanlılarına bakabilirsinbana bi ürün önerebilirmisin 100-200 tl arasında olursa sevinirim
hangi marka aldın bende iyisini almak istiyorum sen memnunsan marka model yazarmısınBen de şuanda laptop kullanıyorum 4 fanlı soğutucular var acayip işe yarıyor onlardan ala bilirsin
rampage ad rc5hangi marka aldın bende iyisini almak istiyorum sen memnunsan marka model yazarmısın
soğutucu satın alabilirsinarkadaşlar laptop kullanıyorum oyun oynarken aşırı ısınıyor ne yapmam gerek
Sana önerim laptopun altına onu biraz yukarıda tutacak bir şey koyman. Bu şekilde fan hava alır ve ısınmaz, ayrıca ram kullanımı bakımından Chrome’u kapatmanı veya hiç kullanmamanı öneririm.arkadaşlar laptop kullanıyorum oyun oynarken aşırı ısınıyor ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?