kanka bende suan onaylı hesap olmaya calısıyorumArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Post automatically merged:
Yardım
Ban olayı değişir ama her hilecinin sonu elbet bir gün bandırArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Yardım
ben hala onalyı hesap olamadımArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Yardım
hileyi kullanmak istiyorum amaArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Yardım
düzgün kullanırsak bence banlanmazBan olayı değişir ama her hilecinin sonu elbet bir gün bandırbaı göze al kulana bilirsin 3 gün değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?