Belli etsen de etmesene de kullanmaya başladıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorsun. Bu olay 10.8 yamasıyla birlikte geldi. Öncesinde kullanmama rağmen yememiştim.he hilede ban riski oluyo belli etmemeye calıs ozaman ban ymeyiz heralde
lol hile konusunda iyi ozaman lolde kullanmayacız yada ban yiyene kadar devam edicezBelli etsen de etmesene de kullanmaya başladıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorsun. Bu olay 10.8 yamasıyla birlikte geldi. Öncesinde kullanmama rağmen yememiştim.
1 gün boyunca ne kadar oyun atabiliyosan at sc ile, nasıl olsa banko ban atılıyorlol hile konusunda iyi ozaman lolde kullanmayacız yada ban yiyene kadar devam edicez
teşekürlerben hiç ban yemedim çok belli etmeden oynadım.
Onaylı üye olunca kullanabilirsin 50 mesaj
Arkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Post automatically merged:
Yardım
evet varban riski varmı
lprebornun kullanım gereksinimi 300 yorum olucak diyorlar vietnam off topic bölümündeben hiç ban yemedim çok belli etmeden oynadım.
Onaylı üye olunca kullanabilirsin 50 mesaj
istersen hileyi aktif et ama hiçbir özelliğini kullanma yine de ban yersinArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Yardım
onaylı üye olunca dene biArkadaşlar Ben Onaylı Üye Olmak İçin Elimden Geleni Yapıyorum Onaylı Üye Olunca Lol Hilesini Kullanabilicekmiyim Veya Kullandıktan Sonra Hemen Ban Atıyor Diyolar 3 Günde Doğrumu ? Yoksa Belli Etmeden Oynasak Falan Ban Yermiyiz ????
Yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?