Arkadaşlar lütfen yardım edin ağlıyıcam sinirden !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba öncelikle bunu okuyup zaman ayırdıgınız için çok tesekkur ederim şimdi ben size olayı anlatayım...
wolftü dword hackı 1 kez açıp kullandım işte ıdman üzerinden başlattım sonra skype falan filan oldu bu sonra bugun 10 saattir çözemiyorum olay su;
programı açtım reklam onayını falan yaptım soonra logine bastım işte ıdman çalışmayı durdurdu diyor...
birdaha denedim birdaha birdaha birdaha ama olmuyor :((((
arkadaşlar lütfen yardım edin
SİNİRDEN AĞLIYACAĞIM  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ben Bir Ara GomPlayer i Kullandım Gom Player'inki GOM.EXE Alpemix= Alpemix.exe TeamWiever=TeamViewer.exe TeamSpeak= ts3client_win64veya32.exe

CONFİG den IDMANa yazcaksın.
GFL=IDMan.exe

Üye
10 HİZMET YILI
Yardımlarınız için çok tesekkurler ama yeni sorun çıktı mesela teamwieveri denedim oldu sonra oyunu kapadım yine aynı hata
;_;

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Arkadaşlar lütfen yardım edin ağlıyıcam sinirden !!!

Yildirim0100' Alıntı:
Yardımlarınız için çok tesekkurler ama yeni sorun çıktı mesela teamwieveri denedim oldu sonra oyunu kapadım yine aynı hata
;_;

İnternet Explorer Üst Köşede Ayar Simgesine Gir internet Seçeneklerine Gir Gelişmiş Sıfırla Kişisel Ayarları Sil Bitince PC yi Yeniden Başlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...