- Konuyu başlatan
-
eyv önerin için kardeşim sen de kralsın ama internet cafe kukalığı istimiyorumKingston hyperx cloud 2 bunu alırsan kardeşim kral sensin
JBL kulaklıklardan uzak dur brooo
marka model alabilir miyizeyv kardeşlerim aradığımı buldum önerileriniz için teşekkürler
marka model alabilir miyiz
işe yarar senin de umarımLOGITECH G230
eyv önerin için kardeşim ya buldum ben sağolasınknk logitech veya razer 2 sinden biri bence logitech rahatına bak kankss
Hyperx Cloud 2 aşırı iyi sağlam, esnek, kaliteli 7.1 desteğiyle beraber tadından yenmiyor
HyperX Cloud Stinger - this headset is best gaming headset. i am using this headsetkonuda bahsettiğim gibi oyuncu kulaklığı alıcam da öneriniz varmı nakit limiti yok yeterki önerin
hangisi ni alcan knk söylermisin bende bakamişe yarar senin de umarım
Post automatically merged:
eyv önerin için kardeşim ya buldum ben sağolasın
HyperX Cloud Stinger - this headset is best gaming headset. i am using this headset
bunu alacam kardeşim bakabilirsinhangisi ni alcan knk söylermisin bende bakam
Logitech g430.
eyv önerin için kardeşim aradığımı buldum benKnkcım James Donkey 711 Öneririm
sağol knk benimde aklıma logitech vardı bende alıcam sağol iyi forumlar ama hyperx e de bak isterim çok kaliteli ve 7.1 çok iyi veriyorbunu alacam kardeşim bakabilirsin
olmasa onuda yedek yaparımsağol knk benimde aklıma logitech vardı bende alıcam sağol iyi forumlar ama hyperx e de bak isterim çok kaliteli ve 7.1 çok iyi veriyor
herkezin zefki rengi ayrı kardeşimjames donkey 007 bayılıyorum ona
para bol gliba sende ben ekmeği zor alıyomolmasa onuda yedek yaparım
Post automatically merged:
herkezin zefki rengi ayrı kardeşim
allah sana kolaylık versin kardeşim işler güçler farklıpara bol gliba sende ben ekmeği zor alıyom
sağol knk bende gardiyanım işte ne yapalımallah sana kolaylık versin kardeşim işler güçler farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?