- Konuyu başlatan
-
eyv kardeşim ama ben buldum aradığım kulaklığı sağol yasn-r7 mesh yada james donkey 712
sağol kardeşim buldum ben aradığımı yaasus rog strix fusion 500 aura kesinlikle 1 yıldır kullanıyorum
sıkıntı yok hangisini beğendiysen alabilirsin fiyat belirtmemişsin öylesine yazdım bunları ikiside fp james donkey daha pahalı amaeyv kardeşim ama ben buldum aradığım kulaklığı sağol ya
ben fiyata bakmıyorum yasıkıntı yok hangisini beğendiysen alabilirsin fiyat belirtmemişsin öylesine yazdım bunları ikiside fp james donkey daha pahalı ama
sağol kardeşim ya ama internet cafe kulaklığı buda bana gelmezRampage Sn-R7 Mesh
olabilir kaliteli bi kulaklık
ilk buna bakmıştım da buda bana gelmez önerin için sağol kardeşim ya ama ben aradığım kulaklığı buldumBenim Kulaklık Rampage pulsar 7.1 gayet memnunum
bi tane az önce aldım buda fena bişeye benziyo ya bakacığım önerin için sağol kardeşimpara var dıyosan
SteelSeries Arctis Pro Hi-Res RGB Oyuncu Kulaklığı
bu var knk
öenmli değililk buna bakmıştım da buda bana gelmez önerin için sağol kardeşim ya ama ben aradığım kulaklığı buldum
baktım onlara şuan 15 20 tane sekme açık ya hala bakıyorum kulaklıklara ya bi tane buldum yedek arıyorumForumdaki oyuncu kulaklığı bölümüne gir gayet güzel paylaşımlar mevcut yeni olarak atılanlar dahil
eyer sorun sa konuyu kapatabilirsinForumdaki oyuncu kulaklığı bölümüne gir gayet güzel paylaşımlar mevcut yeni olarak atılanlar dahil
birincil kullakcak olduğumu aldım yedek olanıda aldım kulaklıkla ilgili sorunum kalmadı eyv önerin içinbence steelseries al
Sorun deil dostumbaktım onlara şuan 15 20 tane sekme açık ya hala bakıyorum kulaklıklara ya bi tane buldum yedek arıyorum
Post automatically merged:
eyer sorun sa konuyu kapatabilirsin
Asus ROG STRIX FUSION 500 AURAsağol kardeşim ya ama internet cafe kulaklığı buda bana gelmez
eyv sanada hayırlı akşamlarherkese iyi aksamlar
gerksiz
eyv kardeşim ben 2 kulaklık aldım yine de sağolasınAsus ROG STRIX FUSION 500 AURA
iyi o zaman bu internet kafelerde yok sonuçta :d
eyv sanada hayırlı akşamlarherkese iyi aksamlar
gerksiz
eyv kardeşim buldum sağol yine de önerin içinknk james donkey asus rog serisi logitech (sennhiser nasıl yazıldığını bilmiyorum ama oyun içinde gayet ideal bir kulaklık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?