işte böyle güzel olurBende oyun yapacamda grup yok aga
gördüğün gibi thumbnail ve simgeler bölümü eksikDostum daha fazla detay verebilir misin. Oyun içi menü, ikon ve her şeyden önce logo tasarımı lazımsa ve ciddiyseniz yardımcı olurum
Şimdilik Programı Kolay Bir Programla Yapıcaz "Dalga Geçilmesini İstemediğim İçin Söylemiyeceğim"- Ne Oyunu Yapmayı Planlıyorsunuz ?
- Hangi Programla ?
- Gerçekten Piyasaya Sürmek İçinmi Yoksa Zevk Amaçlımı Ciddimisiniz Bu İşte
Bişey istiyeceğim Ben pubg de uc hack yapacağım hangi programı kullanmalıyımbak bende oyun tasarlamakla uğraşıyorum youtube kanalıma bakarsan derste veriyorum benimde gruba ihityacım var ama bu işler zor işler hangi oyun motoruyla yapıcağımızı söylersen daha iyi olurdu ama eğer unity oyun motoru ile yapıcaksak her türlü kod yazarım
Kardeşim Anlamıyormusun Sen Uc Hack Yapamazsın Senın Uc n Başkasının Uc Si Bunların Bilgileri Server larda saklanıyor Sen Çevrim İçi Bir Oyunda Bunu YapamazsınBişey istiyeceğim Ben pubg de uc hack yapacağım hangi programı kullanmalıyım
Özel Gelfikir veririm haritaya yardım ederım kodlardada edebılırsem elımden geldıgı kadar ederim.
Özelden YazarmısınBen oyuna dialog hikaye tasarım veya yazı işlerine yardım edebilirim.
hangi platformaYa Beyler UC gibi ne ucsi ya Oyun Yapıcaz Ufak Çaplı Gerçektende Piyasaya Süreceğiz
Sonra Kaliteli Bir Oyun Yapacağız
Post automatically merged:
Özel Gel
Post automatically merged:
Katılmak İsteyenler Özelden Atsın Bana Mesaj
Özelden Mesaj Yolluyorumhangi platforma
Tamam başka sorum var Hile programının adı neKardeşim Anlamıyormusun Sen Uc Hack Yapamazsın Senın Uc n Başkasının Uc Si Bunların Bilgileri Server larda saklanıyor Sen Çevrim İçi Bir Oyunda Bunu Yapamazsın
bi git kardeşim ne hilesi uc hilesi diye bir şey olmaz ÇEVRİMİÇİ OYUNLARDA PARA HİLESİ İMKANSIZ !!!!!!!!!!!!Tamam başka sorum var Hile programının adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?