Onaylı Üye
driverlarını güncelle ve çekirdekleri full kullanIntel i5 6600 işlemci Asus Nvdia 1060 3g ekran kartı Msi h170 ana kart 8 gb kingston hyprex 2133 mhz cl16 ram 512 gb Ssd 1 tb hard disk Power ayrıca ekstra soğutma sistemi Ve kasa dark shadow
ben çok anlamıyorum bu sisteme ne alsam biraz daha rahat oyun oynatır (Pubg Mobile) oynuyorum
Ekran kartin güncel olmayabilir güncelle driver yükleIntel i5 6600 işlemci Asus Nvdia 1060 3g ekran kartı Msi h170 ana kart 8 gb kingston hyprex 2133 mhz cl16 ram 512 gb Ssd 1 tb hard disk Power ayrıca ekstra soğutma sistemi Ve kasa dark shadow
ben çok anlamıyorum bu sisteme ne alsam biraz daha rahat oyun oynatır (Pubg Mobile) oynuyorum
144 hz mönitor ayarlıbi hrz ayarlarına bak istersen belki ondan olabilir
nerden güncelleyebilirim acabaEkran kartin güncel olmayabilir güncelle driver yükle
sanallaştırma açık hocam birşey farkettim sanırım ram yetmiyor 3 gb boş ram var teksanallaştırmayı aktifleştir pubg mobile için ve ekran kartı driverlarını yükle
ne işlemci alabilirim acaba bütce max 1500 tlİşlemcin eski nesil kalmış biraz. Pubg mobile bildiğim kadarıyla emulatör mantığı ile çalışıyor bu işlem en çok işlemciyi kullanıyor nedeni bu olabilir.
güncelledim şimdisürücülerini güncelle kanka
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sayenizde kasma donma gitti +30 fpsSistem yapılandırmasından tüm çekirdekleri aktif et. Gameloop'un optimizasyon zaten berbat, oyun ayarlarını düşür.
Ram düşükIntel i5 6600 işlemci Asus Nvdia 1060 3g ekran kartı Msi h170 ana kart 8 gb kingston hyprex 2133 mhz cl16 ram 512 gb Ssd 1 tb hard disk Power ayrıca ekstra soğutma sistemi Ve kasa dark shadow
cazur cuzur ses gelmeye başladı şimdipc bileşenleri darboğaz yapıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?