Arkadaşlar pc topluyorum v2 bunu da anlayan birileri yorumlayabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar itopyada ucuza bulunuyor ama cimriden aratıp kendim toplasam yaklaşık 1-1.5 bin tl daha ucuza geliyor kendim toplayabilir miyim pcyi kolay mıdır
ve rtx2070super ile rx5700xt arasında kaldım birinde ray tracing var baya yeni ve uzun süre konuşulucak diğeri oyunlarda daha iyi ve daha ucuz aşırı fark var arada sizce hangisini seçmeliyim bir de anakartın pek önemi var mı işlemci uyumu dışında 3200mlik bir anakart alsam yeter mi bu arada toplıyacağım sistem;
ryzen 5 3600x
rtx2070super veya rx5700xt (5700xt büyük ihtimal çift fanlı yeni versiyonunu alırım diğerinde ısınma problemi oluyuotmuş.)
kasaya bakıcam psu ve fanlı
144hz bir freesync 1 ms monitör
3200mhz destekli anakart
bunlar toplamı 8.5bintl yapıyor kendim toplasam itopyada yaklaşık 9.5 10 bin tl rtx li seçersem 2070i sizce ne yapmalıyım kendim toplayabilir miyim kolaysa ve daha iyi bir pc veya site önerileriniz varsa lütfen yazın aşırı devrik bir konu açtım kusura bakmayın ama birkaç haftaya toplıyıcam

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bence şöyle yap derim benim fikrim daha ucuza gelecekse satın al öyle bir şekilde tanıdığın cevrende sağlam bilgisayarcı varsa ona toplattır çünkü sen bir yanlış bişe yaparsan sorumlusu sen olursun ama youtubedede var bilgisayar toplama videoları onlarada bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence şöyle yap derim benim fikrim daha ucuza gelecekse satın al öyle bir şekilde tanıdığın cevrende sağlam bilgisayarcı varsa ona toplattır çünkü sen bir yanlış bişe yaparsan sorumlusu sen olursun ama youtubedede var bilgisayar toplama videoları onlarada bakabilirsin
Bilgisayarcılara güven olmaz ama parçaları ucuza alıp vatanda toplattırsa daha iyi olur bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
0:38 :d

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
biraz kaba çıkcak ama

en pahalısı en iyisidir kısa ve net:brainfree::thinkie:

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
itopyadan alsan daha iyi en azından güvenilir sağlam parça gelicek itopyayı tercih ederim bende oradan topladım

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
itopyadan alsan daha iyi en azından güvenilir sağlam parça gelicek itopyayı tercih ederim bende oradan topladım
itopyadan alsan bir sıkıntı çıkınca muhattabın olmuyor diye biliyorum müşteri hiz telefonlara cevap vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...