Uzman Üye
hoş güzel diyorsun ama uyumlu olurmu acaba kasama1050 Ti öneririm gayet akıcı oynatıyor
Günün FırsatıArkadaşlar pubg emülatör için ekran kartı arıyorum bilgisayarıma
Ama şu ekran kartının bilgisayarına uyumunu nasıl anlıycam psumudur nedir anlamadım gitti
Arkadaşlar pubg emülatör için ekran kartı arıyorum bilgisayarıma
Ekli dosyayı görüntüle 42086
Emin olmamakla birlikte 1050 Ti sistemine uygun gözüküyor, ama yine de profesyonel birisinden bilgi almalısınhoş güzel diyorsun ama uyumlu olurmu acaba kasama
Aynen öyle bromram'in yetersiz gelebilir ondan kaynaklı darboğaz yapmayan bir ekran kartı bulmamız lazım yani :/
Ama şu ekran kartının bilgisayarına uyumunu nasıl anlıycam psumudur nedir anlamadım gitti
Bütçem 500 tl ekran kartı için
Hocam en açıklayıcı yorum olmuş sana çok teşekkür ederim sayende artık biliyorum ne almam gerektiğini..Kardeş bir önceki konuda aynı soruyu sormuşsun orada yazmıştım. 500 TL ye alabileceğin kartlar üç aşağı beş yukarı bunlar:
AMD RADEON 2GB RX460 910486-002 GDDR5 128BİT PCI EXPRESS 3.0
Gigabyte GT 730 GV-N730D5-2GL 64 Bit GDDR5 2 GB
Afox R7 240 AFR7240-2048D5H1 128 Bit GDDR5 2 GB
MSI GeForce GT 730 2GB GDDR3 128Bit Vga Dvi Hdmi
Bilgisayarındakinden daha iyi performans verirler. Bütçene de uygun. 500-550 TL arasında bunlar.
PSU= Güç Kaynağı. Resimdeki güç kaynağın da 300 Watt. Bu kartlar da 300 Watt PSU ister. Bilgisayarınla uyumlu olacaktır muhtemelen.
Herkes kaptırmış 1050 öneriyor, senin bütçenin 3 katı karttır 1050 ve diğerleri. Ayrıca 1050 veya 1050 Ti ekran kartları en az 500 Watt PSU (güç kaynağı ister). Seninki 300 olduğu için çalıştırmaz.
Peki en çok yani en iyisi hangisi acaba bu listedeki bana en iyi performansı verecekHocam en açıklayıcı yorum olmuş sana çok teşekkür ederim sayende artık biliyorum ne almam gerektiğini..
Hocam en açıklayıcı yorum olmuş sana çok teşekkür ederim sayende artık biliyorum ne almam gerektiğini..
Post automatically merged:
Peki en çok yani en iyisi hangisi acaba bu listedeki bana en iyi performansı verecek
psu power suplly dir güç kaynağıArkadaşlar pubg emülatör için ekran kartı arıyorum bilgisayarıma
Bütçem 500 tl ekran kartı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?