Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Sistemlerden Anlayanlar Yardım Edebilirmi
Arkadaşlar 5000 tl bütçem var bir oyun pcsi toplamak istiyorum Sadece kasa için bu bütçe bana bu fiyata hazır veya toplama sistem farketmez fiyat performans bir sistem önerirmisiniz
şimdiden teşekkürler
selamlar brom donanım arşivi nin 5. veya 6. videosu olması gerek bir f/p sistem videosu paylaştı gayet güzel farklı doların birden artışından dolayı ufak bir fiyat artması var ( 500 tllik ) aynı şekil pc hocası da paylaştı bunları karşılaştırabilirsin bunlara ek olarakta 2 hazır sistem var biri 4400 tllik ( monitörsüz sadece kasa ) elraen parva istersen kendin ekleyebilirsin monitörü fakat 6k tl ye çıkıyor fiyat bir diğeri de unlost ec o da aynı fşyatta
rx580 işlemci: amd ryzen 5 2600 ram: 8gb 3000mhz ssd: 480gb toshiba psu: 500w 80+ kasa: kafana göre Bu şekilde bakabilirsin aslında bütün oyunları rahatlıkla ultrada açar
ryzen 5 2600 1200 tl
i5 9500f işlemci 1200 tl
gtx 1660 super 2400 tl
bütceyi bi tık yukarı çekersen 5400 e falan anakart ramleri de ayarlarsın 5400 e bı canavara sahip olmuş olursun