Arkadaşlar şöyle bir site kurmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mesela bir oyun var adam oyun içindeki parasını benim sitemden başkasına satıcak böyle bir site nasıl kurabilirim ?
Bilgisi olanlar yazsın yani demek istediğim adam benim siteme ilan koyacak başkası satın alıcak

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunyardımcısı sıtesı gıbı bı stıe olusturabrlirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ne anlamadım itemci gibi bişey mi istiyorsun

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
shopier (yazılışı nasıl bilmiyorum) tutmalısın sanırım hocam

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
valla anlayamadım kanka hala dediğin şeyi ben hangi oyun acaba
Kanka amacım alıcı ile satıcıyı benim sitemde buluşturmak güvenli bir şekilde birbirilerinden oyun içi parasını aldırıp sattırmak bu işlem benim sitede gerçekleşsin istiyorum

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kendini biraz daha düzgün açıkla kanka öyle daha çok yardımcı olabiliriz pek anlamadım ben demek istediğini.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendini biraz daha düzgün açıkla kanka öyle daha çok yardımcı olabiliriz pek anlamadım ben demek istediğini.
Let go gibi ama banka veya kredi kartıyla direk işlem gerçekleşsin istiyorum hepsi burada gittigidiyor gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka amacım alıcı ile satıcıyı benim sitemde buluşturmak güvenli bir şekilde birbirilerinden oyun içi parasını aldırıp sattırmak bu işlem benim sitede gerçekleşsin istiyorum
anladım ben itemci gibi bişey yapmak istiyorsun yada sahibinden itemciyi bilmiyen varsa
valla kanka ama bilmyiorum yani nasıl yaparsın bunu

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Let go gibi ama banka veya kredi kartıyla direk işlem gerçekleşsin istiyorum hepsi burada gittigidiyor gibi.
Kanka öyle siteler var oyunsultan,itemci,oyunfor gibi onlara benzer bir şey yapabilirsin ama bir profesyonelden yardım alman gerekiyor yani iyi bir ücret ödersin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle fikir güzel aracı olup para kazanabilirsin fakat öncelikle şu soruya cevap vermelisin insanlar bana neden güvensin ?
Bu soruyu cevapladiktan sonra oyunculara nasıl ulaşabilirim sorusu karşımıza çıkıyor

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yabanci bir site vardi bu tarz islemler icin kullanilan aklima gelmiyor adi aklima geldigi an yazacam sana. Ama bu is yasal okmuyor bikgin olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aslında çok güzel bir düşünce bu fikrin üzerinde yoğunlaş çünkü ben dahil çok insan böyle bir site hayal ediyor ama kurmak fikri kimsede yok bence yapabilirsin hocam fikir 10/10 umarım yaparsın itemciden biraz daha iyi olur siten :200iq:

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka bunu yapmak için reklam yapman lazım

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşın demek istediğini ben açıklayayım size. Hatta bir örnek vereyim Metin2 veya Knight oynayan olmuştur aranızda mesela knightta gb mt2 de yang diye geçer para birimi. Arkadaş da diyorki ben X kişisinde ki yang veya gb yi satın alayım gerçek parayla daha sonrasında ise bunu Y kişisine satayım. Böyle siteler illaki görmüşsünüzdür.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Böyle milyon tane site var zaten. Tutacağını sanmıyorum eğer ciddi manada fikirlerin yoksa.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eticaret olucak ama satıcı ile alıcı arasında sen moderatör koyucaksan pay alman gerekir

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam wordpress felan kulanarak böyle bir siteyapabilirsin ödemeyide otomasyonla yapabilirsins shoopier sayesinde ama oyun içindeki parayı diğer adam otomasyonla aktarmak için yapılırdı ne kadar kolay veya zor orasını bilemem onun entegrasyonu olmayabilir onu manuel adminler vs aracılıyla yapabilirsin

KING
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Fikrin hoş fakat yeni birşey değil onun için üstünde çalış derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...