Hile hakkında çok şey biliyoruz mu sanıyorsun?
Forumda 2 aydır hile kullanmıyorum aktif olarak ki bunu yapan diğer yetkili arkadaşlarımız da var 2M üye var. Konuyu açmışsın doğru cevap gelmiyorsa bu senin sorunun. Herkeste çalışan hile bir tek sende sorun çıkarıyorsa bu beni ilgilendirmez. Sorunun dile getirip işlemleri doğru uygularsın. Açtığın konularda SS bile yok neyin yükselişini yapıyorsun? Hile sorunları ile ilgili konular açılıyor ve çözülüyor. Sen bu çözümlerden yola çıkarak sorunun SS'ini bile paylaşamıyorsan yardım beklemek ? Senin gibi 2M üye hata yaşarsa hepsine cevap verecek güçlükte bir ekibimiz yok. Ki senin gibi milyon tane insan özelden "hile açılmıyor","hileye giriş yapamıyorum" tarzında boş mesajlar atıyor. Daha konuyu okuyup adam gibi düzenle işlem yapamayan adamlar gelmiş özelden beni rahatsız ediyor.
Sırf 2 gün hileye giremedin diye burada yetkileri azarlama hakkını sahip olabileceğini düşünüyorsan git parasını vererek hile kullan online destek al. Hem bedava hile veriyoruz hem azar işitiyoruz. Hayat size güzel gerçekten.
Konunu düzenle. SS ekle sorunun düzgünce belirt. #kilit