arkadaşlar şu sitede geçirdiğim her gün kanser oldum(yetkililer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
selamün aleyküm arkadaşlar bi sorunum var ve 2.5 gündür hiç bir yetkili bana yardımcı olmuyor hepsine dm attım hiç geri dönen olmadı.
forum paylaşıyorum yardımcı olmuyorlar hatta üstüne bide uyarı veriyorlar.
yeter artık benim canım çıktı onaylı üye olmak için oluyoruz lan 1 kişi gelsin adam gibi iletişim kursun adam akıllı yardımcı olsun.
1 tane ya 1 tane
valla forum paylaşıyorum mal mal adamlar geliyor hiç bilmeden, önemsemeden yorum kasmak için saçma sapan şeytler yazıyorlar.
lan bir sorunum var işte yeter artık biriniz yardımcı olsun...!!! (yetkililer)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
doğru diyorsun fakat sitenin mantığı budur

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hile hakkında çok şey biliyoruz mu sanıyorsun? :200iq: Forumda 2 aydır hile kullanmıyorum aktif olarak ki bunu yapan diğer yetkili arkadaşlarımız da var 2M üye var. Konuyu açmışsın doğru cevap gelmiyorsa bu senin sorunun. Herkeste çalışan hile bir tek sende sorun çıkarıyorsa bu beni ilgilendirmez. Sorunun dile getirip işlemleri doğru uygularsın. Açtığın konularda SS bile yok neyin yükselişini yapıyorsun? Hile sorunları ile ilgili konular açılıyor ve çözülüyor. Sen bu çözümlerden yola çıkarak sorunun SS'ini bile paylaşamıyorsan yardım beklemek ? Senin gibi 2M üye hata yaşarsa hepsine cevap verecek güçlükte bir ekibimiz yok. Ki senin gibi milyon tane insan özelden "hile açılmıyor","hileye giriş yapamıyorum" tarzında boş mesajlar atıyor. Daha konuyu okuyup adam gibi düzenle işlem yapamayan adamlar gelmiş özelden beni rahatsız ediyor.

1590243080112.png

Sırf 2 gün hileye giremedin diye burada yetkileri azarlama hakkını sahip olabileceğini düşünüyorsan git parasını vererek hile kullan online destek al. Hem bedava hile veriyoruz hem azar işitiyoruz. Hayat size güzel gerçekten. :rem:

Konunu düzenle. SS ekle sorunun düzgünce belirt. #kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...