Twitch Wakery
Süper Üye
hile olmana gerek yok illa, kolun varsa sorun değil ben yer söylerim sanaExternalS#3491 ekle reis dc den yarın hileyle başlıyorum geri
Dostum ben oyunlardan sıkıldım diye hile açıyorum hileden daha iyi oynuyorum diyebilriim sadece hile görüş avantajı veriyor neyse ekelrsin seneğer
hile olmana gerek yok illa, kolun varsa sorun değil ben yer söylerim sana
kabul ettim, şuan oyundayımDostum ben oyunlardan sıkıldım diye hile açıyorum hileden daha iyi oynuyorum diyebilriim sadece hile görüş avantajı veriyor neyse ekelrsin sen
tamamdır kabul ettim oynadığın zaman yaz banaSabah akşam valo rank kasıyorum istek attım dc ismim Clawy
tamamdır sorun değil dc den ekleyin beniHile kullanıyorum fakat hesabın seviyesi ne yazık ki 17 level, dereceli giremiyorum. 4 gün önce açtım hesabı
ekledimdostum ekledim heat ben kabul edersin.
yeni hesap açtığımda da oynayabilelim diye alt limiti o koydum. direkt altın veya üstü başlıyorum ranka çünküKanka altın olması şart mı en az ona göre eklicem
Ekledim hocamtamamdır sorun değil dc den ekleyin beni
Tmm knk istek attım ben yinede gold olursam yazarım.tamamdır kabul ettim oynadığın zaman yaz bana
tamamdır sorun değil dc den ekleyin beni
ekledim
yeni hesap açtığımda da oynayabilelim diye alt limiti o koydum. direkt altın veya üstü başlıyorum ranka çünkü
Kral rankım şuan dia1 discord PHSkopat#7023 her gün 2 ila 7 saat arası valo takılıyorum istersen girebilirizValorant'da Her Sezon Hesap Kasıyorum. Benimle Beraber Düzenli Rank Kasacak Varsa Yoruma Discord Adresini Bıraksın.
Detaylı Açıklamalar Konuda Var Boşa Yorum Yapmayın. Rankım Değişmekte, Yeni Hesap Açıyorum Arada. Altın ile İmmo Arası Yorum Yapabilir.
Şuan 2 Kişi Hileliyiz. Boş Vakti Çok Olan Varsa Daha İyi Olur.
Hileli Gelmek İsteyenler: Fazla Belli Etmeden ( Mesela Birden Fazla Sisin İçinden Vurmayın, Duvar Arkası Taramayın. Adamı Bariz Şekilde İzlemeyin)
Hilesiz Gelmek İsteyenler: Kolunuz Bacağınız Olursa Sevinirim, Çünkü Takımda Çok Adam Öldürünce Raporluyorlar.
Discord Kullanıyorsanız : Wakery#8111
Hile Kullanıyorsanız DC Gelmek Zorunda Değilsiniz Ama Gelirseniz de İyi Olur,
Hile Kullanmıyorsanız Oyun İçi Sesli Sohbeti ve Discord'u Kullanmanız Şarttır.
ozaman yapacak birşey yok .Kanka şuan hileye erişimim yok kolum bacağımda yok nasıl yaparız
senin zaten hileye erişimin yokki... bide hileli mi diye soruyorsun. boş yere yorum atmayın lütfen.kasarız bro hileli mi kasıyosun?
hile illa şart değil bende var. siz orta düzey ve üstü oynuyorsanız yeterlihocam arkadaş ekledim beraber oynarız hilem yoktur süper üye olunca kullanırım anca oda 10 15 günü bulur arkadaş ekledim doya doya oynayabiliriz
tamam olur ekliyorumKral rankım şuan dia1 discord PHSkopat#7023 her gün 2 ila 7 saat arası valo takılıyorum istersen girebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?