Üye
Kardeşim Ortalama bir Saat Söylemek Gerekirse 50 Saat en Az izlemem Vardır ama düşmek bilmiyor artık sabrım kalmadıtwicht üzerinden drop düşürmen lazım aga
kanka 2 saat izlemen yeterli ondan sonra çekilşe giirotsunbende düşüremiyorum pes ettim artık
yayınlardan dusurup satanlar var dostum denk getirebilirsen tabi. bende cok izledim ama dusmediArkadaşlar S.a öncelikle benim çok merak ettigim ve oynamak istedigim oyundur kendisi fakat kac saat yayın izlesem bile drop düşmüyor daha fazla sabrım kalmadı Hesap konusunda Yardım Veya Nerden Bulabilirim Yardımcı Olabilecek biri varmı ?
1 2 ay beklersem büyük ihtimal oyuna hevesim kalmıcaksanırım kimse keyini vermez sana bide 1.5-2 aya çıkar sanırsam sabret bir şey olmaz
ben oynamadım ama baya bi izledim ve evet csgo tarzı farkı skillerinin olmasıValorant Tam olarak Cs Go tarzı Bi oyunmu Videosunu Gördüm Ama Çok Tuhaf Şeyler Oluyo Büyü Gibi Şeyler Yapılyor oynuyan arkadaşlar aydınlatabilir mi
gb konusunda yanıltmak istemem bilgi sahibi degilim ama suan ucretsiz. tabi steame falan dustugunde belli bir ucreti olacaktırPeki Oyun Ücretlimi Yada Üyelik Bide boyutu ne kadar
donne moi unfusée aga 3 est tombée
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?