Hayır modemi resetlesem düzelir mi ?Modemi resetlemeyi denedin mi?
Modemi resetledim yine girilmiyorMobilden kendi internetinle girmeyi dene oluyorsa modemi aç kapat
Mobilden girmeyi denedin mi mobil veridenModemi resetledim yine girilmiyor
evet telefondan kendi internetimizden youtube giriliyorMobilden girmeyi denedin mi mobil veriden
Anladım senin ya bilgisayarında engelleme var yada modeminde engelleme varevet telefondan kendi internetimizden youtube giriliyor
ama video yükleme anına kadar bişey yoktu lütfen yardım eder misin çok sinirlendimAnladım senin ya bilgisayarında engelleme var yada modeminde engelleme var
Şöyle yapmayı dene modemi fabrika ayarlarına döndür ama döndürmeden önce internet sağlayıcından internete bağlanmanı sağlayan kullanıcı adı ve şifreni almayı unutmaama video yükleme anına kadar bişey yoktu lütfen yardım eder misin çok sinirlendim
kullanıcı adı ve şifre hızlı kurulumda kullanılan değil mi ? oysa o bende var ayrıca ben hızlı kurulum yapmadım hızlı kurulum yapınca internet çok yavaşlıyorŞöyle yapmayı dene modemi fabrika ayarlarına döndür ama döndürmeden önce internet sağlayıcından internete bağlanmanı sağlayan kullanıcı adı ve şifreni almayı unutma
nasıl yani o ne oluyor anlamadım onu nerden alıyoruzHayır o değil internet bağlanmanı sağlayan kullanıcı adı ve şifre
Örnek:suskun@ttnet
Şifre:suskun123
Vb gibi işte
Hangi şirketten interneti alıyorsan orayı arayıp isteyeceksinnasıl yani o ne oluyor anlamadım onu nerden alıyoruz
malesef şuan arayamam babam interneti aldı ve babam evde yok köydeHangi şirketten interneti alıyorsan orayı arayıp isteyeceksin
yapabileceğim başka bir şey yok mu yaHangi şirketten interneti alıyorsan orayı arayıp isteyeceksin
Vallah başka aklıma gelmedimalesef şuan arayamam babam interneti aldı ve babam evde yok köydeben böyle işin neden durduk yerde youtube girilmiyor ve sağlamindir sitesinede girilmiyor aynı şekilde ayrıca bu hızlı kurulumda kurt sonrada sayılar yazıyor o olmayasın ama sonunda @ttnet yazan bişey yok
Post automatically merged:
yapabileceğim başka bir şey yok mu ya
host ? derkenHosts a baktınızmı acaba ?
Bilgisayarın neye girip girmeyeceğini belirleyen dosyadır arkadaşın dediği gibi buda engellemiş olabilirhost ? derken
Yani ne yapmam gerek ?Bilgisayarın neye girip girmeyeceğini belirleyen dosyadır arkadaşın dediği gibi buda engellemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?