laptop knk amd radeon m330Ekran kartın nedir dostum sadece ekran kartını ayarlayabilirsin msi afterburner dene
Ekran kartın kaç gb ekran kartın icin arayüz program ne kullanıyorsunlaptop knk amd radeon m330
arayüz programını anlamadım ama rkran akrtı 2 gbEkran kartın kaç gb ekran kartın icin arayüz program ne kullanıyorsun
Amd ekran kartın varsa amd kullanıyorsundur ekran kartı mhz ayarlarına girebilirsin programdan ayar çekip ekran kartının fan hızını ayarlaarayüz programını anlamadım ama rkran akrtı 2 gb
knk ben onu yapamıyorum işte sen yapabilirmisin team wiwerden sana zahmet hiç anlamıyorumAmd ekran kartın varsa amd kullanıyorsundur ekran kartı mhz ayarlarına girebilirsin programdan ayar çekip ekran kartının fan hızını ayarla
Telefon yazayıyorum suan bende birazdan yatacam sen özele bana mesaj at ben bağlanıyim sana öglenknk ben onu yapamıyorum işte sen yapabilirmisin team wiwerden sana zahmet hiç anlamıyorum
arkdaşlar laptopum çok ısınıyor hem de 100 derecelere çıkıyor throttle stoped diye program varmış ordan voltajı fln düşürüp ayarlar yapıp -10 derece fln düşüyormuş uğraştım ama yapamadım videolardanda bişey anlamadım anlayan birisi varsa allah rızası için bana sitenin mesaj kısmından yazabilirmi youn oynayamıyorum
Bence CPU macun değiştirmelisinarkdaşlar laptopum çok ısınıyor hem de 100 derecelere çıkıyor throttle stoped diye program varmış ordan voltajı fln düşürüp ayarlar yapıp -10 derece fln düşüyormuş uğraştım ama yapamadım videolardanda bişey anlamadım anlayan birisi varsa allah rızası için bana sitenin mesaj kısmından yazabilirmi youn oynayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?