anlamadım ama kolay gelsınnarkdaşlar 1.fotoda paket bilgilerim yazıyor bunda 1000 dk ev telefon konuşma hakkım varEkli dosyayı görüntüle 41177
arkdaşlar 2. fotoda ise boyle bi paket var ben sunu oğrenmek istiyorum ben bu 2. pakete geçersem ekstra bi telefon için para odermiyim bide bunda 1000 dk telefonla konuşma hakkım Ekli dosyayı görüntüle 41178
varmı
bide arkdaşlar türktelekomun düz modemini kulllanıyorum bunda vdsl2 yazıyor bu vdsl olduğumu oluyor yoksa başkamı internet üzerinden almaya kalktımızda etiketde boyle yazıyor
Tp-Link TD-9970V3 300 Mbps 4 Port Wireless VDSL2 Modem (Outlet)
bunda vdsl varmıdır bu modemde
knk ben şu 35 mbslik paekti alcam ama onda 1000 dk ile ilgili bişey yazmıyor ben ev telefonu kullanıyorum yani bunda 1000 dk var ama 2. pakette yok 1000 dk ile ilgili bişey yok ben ona geçsem vazla para odermiyimTürknet paket sabit kanka sadece tek fiyat bvar 75.99 ister 100mb al 75.99 ister 35 al
benım bıldıgım ekstra telefon parası ödüyosunİlk önce dostum bu modemde adı üstünde vdsl bulunuyor
Turknet benim bildiğim kadarı ile altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar hız alırsın fakat 16 mpbs yukarı hız almak için vdsl modem şart oluyor
Telefona gelicek olursak
Telefon dk sı aynı dostum sadece 10 tl farkla altyapında desteklenen max en yüksek hızı turknet sana tanımlar.
aynenvdsl 2 senin fiber internet değilde ona en yakın internet kalitesini kullandığın anlamına gelir. 2. fotodaki internette telefon tarifesi yok. Sabit telefonu iptal ettirmezsen extra telefon faturası ödersin. Kulanmış olduğun internet vdsl'in üst modeli.
Ödemezsin kanka dediğim gibi tek fiyat var o adamlardan sana bir hediye olurknk ben şu 35 mbslik paekti alcam ama onda 1000 dk ile ilgili bişey yazmıyor ben ev telefonu kullanıyorum yani bunda 1000 dk var ama 2. pakette yok 1000 dk ile ilgili bişey yok ben ona geçsem vazla para odermiyim
knk yani 35 mbslik pakettde de telefon destekliyorİlk önce dostum bu modemde adı üstünde vdsl bulunuyor
Turknet benim bildiğim kadarı ile altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar hız alırsın fakat 16 mpbs yukarı hız almak için vdsl modem şart oluyor
Telefona gelicek olursak
Telefon dk sı aynı dostum sadece 10 tl farkla altyapında desteklenen max en yüksek hızı turknet sana tanımlar.
tmm yani 35 mbslik pakete geçsem onda da telefon hakkım var ekstra para odemşyorum dimi anladım kadarıylaÖdemezsin kanka dediğim gibi tek fiyat var o adamlardan sana bir hediye olur
tek çare FİBER NETBence yeni internet al
Telefon parası değil 16 mpbs hız alıyorsun diyelim 35 mpbs de altyapının destekledigi hız olsun 10 tl daha vererek alınabilecek en üst limit hızı tanımlıyolarbenım bıldıgım ekstra telefon parası ödüyosun
mantıken öyle bana da öyle geliyor ama bi yerleri araması yetkili yeri daha mantıklı benceSanırım ekstra telefon faturası ödemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?