Onaylı Üye
Bana direk pointi verirmisin yine çıkmadı demek istediğim change adress olan bölüm açılmıyor form varyaAl bebemKod:Sig : \x74\x00\x56\xe8\x00\x00\x00\x00\xf6\x45\x08 Mask : x?xx????xxx
Bana direk pointi verirmisin yine çıkmadı demek istediğim change adress olan bölüm açılmıyor form varya
Sorunum bu değil sorunum pointi bulduktan sonra alamamak o form çıkmıyor change adress formu pointin olduğu kısımAl array : 74 ? 56 e8 ? ? ? ? f6 45 08
bendede bu sorun var çift tikliyorum pointeri alamıyorum ve sabit point bulurkende f6 ya tıklıyorum ama oyun kapanıyorSorunum bu değil sorunum pointi bulduktan sonra alamamak o form çıkmıyor change adress formu pointin olduğu kısım
Bendede aynı sorun vardı düzeldi şuan nasıl oldu bilmiyorumbendede bu sorun var çift tikliyorum pointeri alamıyorum ve sabit point bulurkende f6 ya tıklıyorum ama oyun kapanıyor
Sende tüm array of byte kodları varmı varsa atabilirmisin ?bendede bu sorun var çift tikliyorum pointeri alamıyorum ve sabit point bulurkende f6 ya tıklıyorum ama oyun kapanıyor
internete wolftü array of byte kodları yazarsan farklı farklı forumlarda birçok array bulabilirsinSende tüm array of byte kodları varmı varsa atabilirmisin ?
ama istersen ozelden atayımSende tüm array of byte kodları varmı varsa atabilirmisin ?
Aga o dediğini anlamıyor ki çoğu, sen çok terimsel konuşuyorsun.Memoryviewden tabledeki adrese gidip al. Biraz beyin..
Hadi çokmu terimsel ordan denedim ama çıkan pointlerden hangisini alacağımı anlamadımAga o dediğini anlamıyor ki çoğu, sen çok terimsel konuşuyorsun.Sana çok basit geliyor bu şeyler.
Rica etsem güncel olan tüm array of byteleri paylaşırmısın ?Memoryviewden tabledeki adrese gidip al. Biraz beyin..
papayı da müslüman yapsın ::AS :wAdAS: dAS:d A.sdSA:dRica etsem güncel olan tüm array of byteleri paylaşırmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?