Merhaba arkadarlar genel olarak kabuslite kullanıyordum ta ki buğun donanım ban yiyene kadar banın proglamla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünki tespit etmiyor
ve sadece anladığım kadarıyla sorunu sadece ben yaşıyorum çözümü için ekran kartının seri numarasını değiştiren rainelf diye bir program denedim ama bir sonuç elde edemedim
ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
Hwid ban bende yedim 20 defa flan normal ban yedim hepsinde de farklı hesap açıp girmiştim dün itibariyle hwid ban yedim. Elimde fazladan harddisk vardı ona kurdum şuanda ondan oynayabiliyorum tabi ona da işletim sistemi kurup sonra pubg yi kurdum. Yeni hard disk alırsan sorunun çözülür. 160 gb lik hard disk isini görür ikinci el alabilirsin içine win 10 yükler sonrada pubg yi yükler tekrar oynayabilirsin ben öyle yaptım
Post automatically merged:
Spoofer işe yaramıyor hepsini denedim işe yaramadı. Hatta steam pubg sinde kullandığım ve işe yarayan steam de hwid banımı kaldıran spoofer bile işe yaramadı.
çok bildiğim bi konu değil fakat modeme reset atmayı ve sonrasında spoofer kullanmanı tavsiye ederim çeşitli videoları var biraz google aramasıyla çözersin şimdiden kolay gelsin