Dostum kendin gibi gördüğün arkadaşın yoksa kimseden medet umma insanlar gelip geçicidir. Bu gün varlar yarın yok. bende arkadaşlarımdan soğuma yok ama direk her şeyden soğuma var, her şeyden yavaş yavaş uzaklaşmak ve artık tamamiyle kaybolmak istiyorum.aga hemen hemen aynıyıztek sıkıntı ben arkadaşlarımdanda soğudum okul iş staj arasında döngü yaşıyorum hiç birşey yapasım gelmiyor imkanım oluyor yapabilir miyim yaparım maddi o kadarda zorluk çekmiyorum ama harbi herşeyden çok sıkılıyorum sosyal medyadan konuşacağım bir arkadaşımda yok geliyorum eve boş boş duruıyuorum
(''hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım'' ) 24 yaşındayım güzel bir lise ve üniversiteden mezun oldum hayatımda herşey cok iyi gidiyordu. Ama birgün herşeyden sıkıldıgımı yaptıgım hiç bir şeyin sonu olmadıgını herşeyin tekrarlandan oluştugunu fark etmeye başladım, bunu düzeltmenin tek bi yolu oldugunu anlamıştım, zevk alıcak birşey bulamıyorsan kendin birşeyler üretmeye başlamanın zamanı geldiğini anlamalısın.Selamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor. Benim artık gitmiyor, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım. Maddi olarak hiç bir sıkıntım yok, çok güzel bir ilişkim var, ailem, arkadaşlarım, dostlarım her şey çok güzel ama her şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor. Karabükte üni okuyorum 1+1 eve çıktım tek kalıyorum. Akşam olunca evi karanlık ve sessizlik sardığı zaman her şeyi enine sonuna düşünmeye başlıyorum. Bir türlü çıkış kapısı bulamıyorum sanırım bunalıma girdim. Tek bende değil çevremden de dostlarım aynı bu duruma girdiler ortada hiçbir şey yokken. Aranızda bu durumu yaşıyanlar varsa gelin dertleşelim. Küçükten şuraya bir müzik bırakayım "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap"
Dostum çok mantıklı konuşmuşsun. ben çok sıkılan bir insanım. bu dediğini yapmaya çalışmıştım. tasarım üzerine biraz yeteneğimin olduğunu düşünüyorum ve bu yeteneğimi daha da ilerletmek istedim 2 3 ay boyunca bu konu üzerinde yoğunlaştım. çok da zevk alıyordum. ama sonradan farkettim ki artık bu da zevk vermiyordu ne zaman işin başına geçsem isteksiz oluyordum bu da sanırım her şeyden çok fazla sıkılmamdan kaynaklanıyor(''hayatı döngüde yaşamaktan sıkıldım, bıktım, usandım'' ) 24 yaşındayım güzel bir lise ve üniversiteden mezun oldum hayatımda herşey cok iyi gidiyordu. Ama birgün herşeyden sıkıldıgımı yaptıgım hiç bir şeyin sonu olmadıgını herşeyin tekrarlandan oluştugunu fark etmeye başladım, bunu düzeltmenin tek bi yolu oldugunu anlamıştım, zevk alıcak birşey bulamıyorsan kendin birşeyler üretmeye başlamanın zamanı geldiğini anlamalısın.
haklı olabilirsin. önerini düşüneceğim.Bir psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim. Depresyon organik bir nedenden kaynaklanıyor olabilir. Bunu kendi başına aşmak zor olabilir.
Tasarım üzerine yeteneğin varsa bunu programlara dökerek hem para hemde kendşne yeni bi uğras bulabilirsin, ben freelance olarak grafikerlik ypaıyorum bu konuda sana yarımcı olabilirmDostum çok mantıklı konuşmuşsun. ben çok sıkılan bir insanım. bu dediğini yapmaya çalışmıştım. tasarım üzerine biraz yeteneğimin olduğunu düşünüyorum ve bu yeteneğimi daha da ilerletmek istedim 2 3 ay boyunca bu konu üzerinde yoğunlaştım. çok da zevk alıyordum. ama sonradan farkettim ki artık bu da zevk vermiyordu ne zaman işin başına geçsem isteksiz oluyordum bu da sanırım her şeyden çok fazla sıkılmamdan kaynaklanıyor
Post automatically merged:
haklı olabilirsin. önerini düşüneceğim.
ph cs6 üzerinden yapıyordum. ilk başladığım zamanlar arkadaş çevremden para kazanmıştım. o zamanlar daha da hırslanıyordum. bırakalı baya bi zaman oldu ama içimde halen biraz istek var tekrardan başlama isteği. şu an sadece ph'u okuldaki projelerim geregi açıp kullanıyorum. ama dediğim gibi içimde halen tekrardan başlama isteği var. Eğer bu konuda bildiğin bir youtube kanalı falan varsa benimle paylaşabilirsin. en başından bir şeyler öğrenmek isterim.Tasarım üzerine yeteneğin varsa bunu programlara dökerek hem para hemde kendşne yeni bi uğras bulabilirsin, ben freelance olarak grafikerlik ypaıyorum bu konuda sana yarımcı olabilirm
Önereceğim iki youtube kanalı var dostum. Eğitim ve kendini geliştirmek içinph cs6 üzerinden yapıyordum. ilk başladığım zamanlar arkadaş çevremden para kazanmıştım. o zamanlar daha da hırslanıyordum. bırakalı baya bi zaman oldu ama içimde halen biraz istek var tekrardan başlama isteği. şu an sadece ph'u okuldaki projelerim geregi açıp kullanıyorum. ama dediğim gibi içimde halen tekrardan başlama isteği var. Eğer bu konuda bildiğin bir youtube kanalı falan varsa benimle paylaşabilirsin. en başından bir şeyler öğrenmek isterim.
İnsan doğası gereği herşeyden çok çabuk bıkıyor. Gelişmiş organizma olmanın sıkıntılarından birisi buBir amacınız yoksa olur böyle şeyler insanın zevk aldığı keyiflendiği severek isteyerek yapacağı bir hobisi işi olmalı
yapacak bişi lazım ya bende çok sıkılıyorumİnsan doğası gereği herşeyden çok çabuk bıkıyor. Gelişmiş organizma olmanın sıkıntılarından birisi bu
Bendede aynı durum var bir konu buluyorum bana göre diyorum bir süre sonra sıkılıyorum bence bununda anlamı gerçekten sana göre olmaması denemek lazım bitanesinde illaki tutunulurİnsan doğası gereği herşeyden çok çabuk bıkıyor. Gelişmiş organizma olmanın sıkıntılarından birisi bu
En cok sevdiğim şeylerden birisi arkadas ortamıyla gezmek ama çoğusu evlendi ve eskisi gibi görüşüp bunluşamıyoruz bazılarıda işten güçten başını kaldıramıyor. Galiba büyüyoruzBendede aynı durum var bir konu buluyorum bana göre diyorum bir süre sonra sıkılıyorum bence bununda anlamı gerçekten sana göre olmaması denemek lazım bitanesinde illaki tutunulur
Hayat arkadaşı lazım evlenmek güzel şey aslında bunuda düşünüyorum evlenme çağımız geldide geçiyor diye mi bu sıkıntılar çünki evli olsan evin olur eşin olur belki çocugun olur bunlar için hayatını ilerletmek zorundasın bir amaç olurEn cok sevdiğim şeylerden birisi arkadas ortamıyla gezmek ama çoğusu evlendi ve eskisi gibi görüşüp bunluşamıyoruz bazılarıda işten güçten başını kaldıramıyor. Galiba büyüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?