katılıyorum, bizim millet bedavaya saldırıyor zaten altından çıar bi şeyler bi de sağlık elden gidiyeah diye çağırınca atlanıyor haliyleAşı olmamayı sürdürüyorum. Ve gidebildiği yere kadar aşı olmadan gideceğim. Belliydi bişeyler çıkacağı altından bakalım ileride neler neler çıkacak.
Zaten aşıdan birşey olursa diye imza attırıyorlarmış bu imzayı ne zaman devlet benim yerime atar o güvenceyi verir bana ancak o zaman aşı olurum.katılıyorum, bizim millet bedavaya saldırıyor zaten altından çıar bi şeyler bi de sağlık elden gidiyeah diye çağırınca atlanıyor haliyle
Bir önceki mesajımda durumu izah ettim, ayrıca konu başlığında yer alan The Oxford University'nin araştırmasını okuyabilirsinEee ben şimdi 1. dozuda oldum 2.dozuda oldum şimdi aşı olmayanlarla aynı derecede hastalığımı geçiricem ?
Bir de bu var biz sorumluluk almıyoruz; kim alsın abi hiç bir şey bilmeyen dedem mi alsınaşıyı olmak ıçın ımza attırıyolar sorumluluk kabul etmıyolar bıde benden tavsıye olmayın zorunlu kılsarda aşıyı olmıcam
O gönüllüler için değil miydi?Zaten aşıdan birşey olursa diye imza attırıyorlarmış bu imzayı ne zaman devlet benim yerime atar o güvenceyi verir bana ancak o zaman aşı olurum.
Vücut öyle sağlam ve akıllı bir mekanizma ki bir hastalıkla karşılaştığı zaman hemen o hastalığa karşı kendi içerisinde antikorlar üretmeye ve onunla savaşmaya savaştıkça güçlenmeye başlıyor. Biz bu doğal dengeye ürettiğinden daha fazlasını enjekte edersek o miktar etkisi kaybettiğinde oluşan antikor eksikliği beraberinde enjekte edilenden daha fazlasına ihtiyaç duyar hale gelicek. 2. Dozu olup tekrar antikor yükleneceksiniz fakat o da etkisi azalttığında vucüt tekrar antikora ihtiyaç duyacak doğal antikor üretimi bozuldu bir kere enjekte edilen miktar her seferinde tükendiğinde vücüt daha fazlasına ihtiyaç duyacak 3,4,5. doz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?