Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
beni tanıyamamış o yüzden görüldü atmış arkadaşına öyle söylemişKardeşim sana tavsiyem kendin gibi ol olgun rahat tavırlı ol kendine Güzel bak sadece görüldü atmışsa belki işi vardır açıdan da bakmak lazım iş yerinde konuşmuyor musunuz rahat ol sen buranın üyesisin sen bilirsin işini kral
tanımamış knk beni o yüzden görüldü atmışgörüldü attiysa sal dostum hep biz mi adim aticaz
e tamam artik taniyor haala mi harekete gecmiyorbeni tanıyamamış o yüzden görüldü atmış arkadaşına öyle söylemiş
Post automatically merged:
tanımamış knk beni o yüzden görüldü atmış
arkadaşına hoşlandığını söylemiş knk biraz içine kapanık bir kız yani yanına gidip konuşamam da arkadaşlarıyla takılıyor hep molalar kısae tamam artik taniyor haala mi harekete gecmiyor
anlamadımSende ona git acil
ama knk beni tanımamış üstelik en yakın arkadaşına benden hoşlandığını söylediarkdaşın dediği gibi görüldü attıysa sal
knk o biraz imkansız gibi ya molalar kısa ve arkadaş ortamı var benimde öylebro çalıştığın yerde biraz daha yakın olmaya çalış sohbet et falan
arkadaş gibi olmaya çalış ama yavaş yavaşta işi pişirarkadaşlar benim çalıştığım şirkette bir kız var ve sürekli bakışıyoruz geçenlerde instagramda buna yazdım bana görüldü attı.
sonra bende kızı salladım artık 2 gün önce arkadaşımın sevgilisi benim arkadaşa demiş ki yanında ki çocuk kıza instagramdan yazmış ama tanımadığı için görüldü atmış kızda benden hoşlanıyormuş
sorum şu eğer benden hoşlanıyorsa geri yazıp özür dilerim tanıyamadım falan demesi gerekmiyor mu ?
yani ne yapmalıyım sizce tekrar ben mi yazayım yoksa onun mu yazmasını beklemem gerekiyor ? kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?