hocam zamanında gitsin gelsin ben 15 ay yaptım geldim zamanında 10 yıl olcak şuan askerlik diye bişey yok 6 ay düşmüş bi gidiyon hemen geliyom 1 sene bile görmüyonkardeşim lise mezunuysan 3 sene tecil verebiliyorsun.
aktif öğrencilikten bahsediyorsun anladım benherhangı bı kurum dedım zaten bende ?
kaçmak değil mesele kariyer söz konusu15 AY yaptım ben 6 ay için neyine kaçıyon git askerliğini yap aslanlar gibi gel
Post automatically merged:
hocam zamanında gitsin gelsin ben 15 ay yaptım geldim zamanında 10 yıl olcak şuan askerlik diye bişey yok 6 ay düşmüş bi gidiyon hemen geliyom 1 sene bile görmüyon
6 ay zaten askerlik kariyer okusun dostum iyi olur okuyosa uzatmak istiyosa hep bahane yaşlanınca gidince zoruna gider 25 yaşında komutan bi emir verirse zoruna gitmesini istemiyosa zamanında gitsinaktif öğrencilikten bahsediyorsun anladım ben
Post automatically merged:
kaçmak değil mesele kariyer söz konusu
Üniversiteye kayıt yaptır, öğrenci olduğunu belirt böylelikle tecillendirebilirsin. Harici olarak tecil ettirmen mümkün değil gibi, harici bazı konuları zorunluluk olarak gösterirsen muaf tutulabilme şansın var(Hastalık, problem, zorunlu bakım.) Bunların mümkünatı yok ise git gel hocam, 6 ay askerlik nedir ki su gibi akıp geçer.31.12.2021 tarihinden sonra asker kaçağı olacağım. Lise mezunuyum. Askerliğimi nasıl tecil verebilirim ?
Kardeşim kaça bildiğin kadar kaç resmi yerlerde yakalarlarsa alırlar ama31.12.2021 tarihinden sonra asker kaçağı olacağım. Lise mezunuyum. Askerliğimi nasıl tecil verebilirim ?
Benim arkadaşım asker kaçağı çıkmıştı o arada da çevirmeye girmiştik polis ekipleri ekip otomobiline aldı.Kardeşim kaça bildiğin kadar kaç resmi yerlerde yakalarlarsa alırlar ama
Okuyorsan tecil otomatik ediyor zaten31.12.2021 tarihinden sonra asker kaçağı olacağım. Lise mezunuyum. Askerliğimi nasıl tecil verebilirim ?
eve kağıt gelir ve o kağıttan sonra tecil işlemlerini askerlik şubesine gidip yapmalıOkuyorsan tecil otomatik ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?