Seçkin Üye
İlk önce şimdiden hayırlı tezkereler kardesim. Tazminat almak için iş yerine erken ayrılacagını beyan edip sana zaten zorunlu bir şekilde izin verecektir. Vermez ise şayet ozaman 170 i arayıp şikayet edebilirsin. İkinci bir konu ise askere gitmeden 2 gün önce test olup sonucuna göre hareket ediyorsun. Aile meselesine gelincede 20 yıldır berabersiniz 6 ayın lafı olmaz. göz acıp kapanıncaya kadar gecer. Ben 15 ay askerlik 3 yılda sözleşmeli yaptım oradan biliyorum.Merhaba askerliğe başvurdum sınıflandırma sonuçları belli oldu Celp ve Sevk Dönemi ocak 2022 yazıyor Evrak Alma Başlangıç Tarihi 20/12/2021 bitiş 21.12.2021 yazıyor ben şimdi BİM'de çalışıyorum işten askerlik sebebi ile ayrılırsam tazminat alacağım ayrılmam içinde sülüs kağıdı lazım şimdi asal sevk başvuru yapamıyorum belirtilen tarihlere yapabılıcegımı 21 aralıkta da birliğe teslim olmam gitmem gerekiyormuş nasıl olacak bu iş sülüs alıp 1gun sonra askere gitmek nedir ben hiç dinlenemicekmiyim benim hakkım degılmı 1 2 hafta ailemle arkadaşlarımla vakit geçirmek Covid varda bu kadarı fazla var mı bir bilgisi olan yardımcı olacak başına gelen
Sülüs kağıdı ne oluyor hocam bende daha askere gitmedimMerhaba askerliğe başvurdum sınıflandırma sonuçları belli oldu Celp ve Sevk Dönemi ocak 2022 yazıyor Evrak Alma Başlangıç Tarihi 20/12/2021 bitiş 21.12.2021 yazıyor ben şimdi BİM'de çalışıyorum işten askerlik sebebi ile ayrılırsam tazminat alacağım ayrılmam içinde sülüs kağıdı lazım şimdi asal sevk başvuru yapamıyorum belirtilen tarihlere yapabılıcegımı 21 aralıkta da birliğe teslim olmam gitmem gerekiyormuş nasıl olacak bu iş sülüs alıp 1gun sonra askere gitmek nedir ben hiç dinlenemicekmiyim benim hakkım degılmı 1 2 hafta ailemle arkadaşlarımla vakit geçirmek Covid varda bu kadarı fazla var mı bir bilgisi olan yardımcı olacak başına gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?